A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
33.742 Ft (26.569 Ft + ÁFA)
Menny.:db

DR. BENNY ELEKTROMOS ORRSZÍVÓ

Ár:
33.742 Ft (26.569 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Könnyű, formatervezett, egyszerűen kezelhető, kockázatmentes, nem okoz fájdalmat vagy kellemetlenséget. Aranyos, elefánt alakú teste, a gyermekünk kedvence lehet.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 33.742,00 Ft/db
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 03.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

USB CSATLAKOZÓ

Bárhol könnyen tölthető, olyan eszközről, aminek USB csatlakozója van. Mikroprocesszoros, többlépcsős töltés, automatikus töltés kikapcsolás, maximális töltéskapacitás.

ELEKTROMOS SZÍVÓMOTOR

Bárhol könnyen használható, nincs szükség porszívóra a használatához, ezáltal nem ijeszti meg a gyermeket! Magas hatásfokú szívóerő!

PANASONIC™ AKKUMULÁTOR

Hosszú élettartamú, minőségi Panasonic akkumulátor. Egy feltöltéssel akár 100 orrszívás is lehetséges. Kikapcsolt állapotban akár 2 évig is tartja a töltést.

HIGIÉNIKUS

A készülék biokompatibilis anyagok felhasználásával készült. A szipka és a szívócső könnyen tisztítható, fertőtleníthető forrásban lévő vízben vagy akár mikrohullámú sterilizáló edényben.

TANÚSÍTVÁNYOK, MINŐSÍTÉSEK

Magas minőségű thermoplastic anyagból készült, így több évig, esetleg több gyerekkel is használható. TÜV és CE engedélyezése van a legnagyobb biztonság érdekében.

TÖRTÉNET

A történet 2010-ben kezdődik, amikor Zoli (Dr. Benny orrszívó kitalálója) fia megbetegedett, végigpróbálta az összes akkor kapható orrszívót, és nagyon bosszankodott, hogy a mobilizálható eszközök közül egyik sem érte el a kívánt hatást. A porszívóra csatlakoztatható változat tökéletesen bevált, de sok kellemetlenséget és bosszúságot okozott a porszívó állandó előszedése, összeszerelése, főleg éjszakánként. És komoly hátránya volt, hogy utazásoknál az ember ritkán cipel magával egy porszívót, és ha ezt nem teszi, nélkülöznie kell ezt az eszközt.

Elhatározta, hogy nem nyugszik addig, amíg meg nem alkotja azt az orrszívót, ami hatásfokában felveszi a versenyt a porszívóssal, de könnyen mobilizálható. Felkereste barátját, akinek a családja 1990-es évek óta különböző orrszívókat gyárt. Elmesélte neki, hogy szülőként mi a gondja a kereskedelemben kapható orrszívókkal. Összedugták a fejüket, és nekiláttak megtervezni. Egy erős, mégis mobil orrszívót.

A sok-sok mérnöki munka után a szerkezet elkészült. Meggyőződésük volt, hogy egy igazán jó orrszívónak azt is meg kell oldania, hogy ne féljen tőle a gyerek. Ezért sok-sok szülővel konzultáltak és végül a kiselefánt formára esett a választás. Hogy miért zöld? Miért is ne? Miért Benny? Mert Zoli kisfia így nevezte el egy jó barátja után.

Szóval nagyvonalakban ez Benny története. 3 éve kemény fejlesztés, szigorú minőség-ellenőrzés után Benny orrszívó elindulhat a nagyvilágba. Megkönnyíteni a babák és gyerekek légzését, segítséget nyújtani a szülők nagy problémájára, hogy mindig és mindenhol tökéletesen ki tudják takarítani a gyerekek nóziját és szabad légutakat biztosítsanak számukra.

2013-ban Magyarország legelismertebb, innovációs és minőségdíját, a Magyar Termék Nagydíjat nyerte el a Dr. Benny orrszívó, amit eddig még babatermék még soha nem kapott meg. Az alkotók a Magyar Parlamentben vehették át ezt a rangos kitüntetést. Melynek rangját emeli, hogy a pártatlan szakmai zsűriben nagy szerepet vállalt a TÜV, a több mint 60 országban jelenlévő minőségbiztosítási cég is.

Vélemények

2.00
1 értékelés
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 2 / 5 csillag!
2017. 03. 17.
Kedves kivitelezés, de funkcióját tekintve nem tudja ellátni azt amit egy porszívóhoz csatlakoztatható orrszívó.Azért vásároltam meg, mert éjszaka nem akartam zajolni a porszívóval ha szívom a gyerek orrát.De inkább zajt csapok, mint hogy ne legyen rendesen kitisztítva a gyermekem orrjárata.