APIVITA FÉNYT ADÓ ÉS REVITALIZÁLÓ SAMPON 250ML

Gyengéden tisztít, erősíti a hajat és visszaadja fényét, ragyogását


Naranccsal & mézzel

89% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ Gyengéden tisztít, erősíti a hajat és visszaadja fényét, ragyogását

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 24,80 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: augusztus 01.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Dermocosmetic Hungary Kft.
6.200 Ft (4.882 Ft + ÁFA)
Menny.:db
APIVITA FÉNYT ADÓ ÉS REVITALIZÁLÓ SAMPON 250ML
6.200 Ft (4.882 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ápol és véd, a hajgyökerektől a hajvégekig. Revitalizáló hatóanyagokban gazdag formulája a narancs, citrom és grapefruit illóolajok, ginzeng és zöld tea kivonat, 4 vitamin és ásványi anyagok (réz, cink, magnézium-aszpartát) kombinációjának köszönhetően regenerálja, erősíti a hajat és visszaadja fényét, ragyogását. Méz és Panthenol tartalma rugalmasságot, puhaságot biztosít a hajnak, megőrzi természetes hidratáltságát és védi a korai öregedéstől. Orvosi szappanfűben gazdag, lágy tisztító összetétele és a növényi APISHIELD HS komplexe, a fejbőr fiziológiáját tiszteletben tartva, szárítás nélkül tisztít, segít védeni a fejbőr egészséges flóráját és a hajat a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától, továbbá megakadályozza a hajvégek töredezését. A narancs, citrom és grapefruit illóolajok revitalizálják a fejbőrt és frissítően hatnak. Formulájában rozmaringból készült infuzum helyettesíti a vizet, mely revitalizálja, erősíti a hajat és hatékony haj anti-aging megoldást is kínál. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

APIVITA Innováció
APISHIELD HS növényi komplex
Az APISHIELD HS növényi komplex védi a hajat és a fejbőrt a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától és megelőzi a hajvégek töredezését. 7 ritka oligoszacharidból valamint hegyvidéki gyapot, prebiotikus oligoszacharid és arginin kombinációjából állítják elő.

Természetes infuzum alap
A kozmetikumok alap összetételükben nagy arányban tartalmaznak vizet. Az APIVITA termékeiben antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag természetes infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti a vizet. Ez a termék organikus rozmaring infuzumot tartalmaz, mely hatékony haj anti-aging összetevő, ugyanakkor egyedülálló módon revitalizálja és erősíti a hajat. Az egyes termékek számára kiválasztott infuzumok hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.
Márka Apivita
Kiszerelés 250 ML

APIVITA HAJKONDÍCIONÁLÓ ZSÍROS HAJTŐRE ÉS SZÁRAZ HAJVÉGRE 150ML

6.200 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA HIDRATÁLÓ SAMPON MINDEN HAJTÍPUSRA 250ML

6.197 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA TÁPLÁLÓ, REGENERÁLÓ HAJKONDÍCIONÁLÓ SZÁRAZ VAGY TÖREDEZETT HAJRA 250ML

6.139 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!