EUCERIN ANTI-REDNESS BŐRPÍR ELLENI ARCÁPOLÓ 50ML

Nappalra és éjszakára egyaránt használható arcápoló hiperérzékeny bőrre, mely azonnali bőrnyugtató és bőrpír csökkentő hatással rendlekezik

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 199,96 Ft/ML
Elérhetőség: 2
Várható szállítás: július 31.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Beiersdorf Kft.
9.998 Ft (7.872 Ft + ÁFA)
Menny.:db
EUCERIN ANTI-REDNESS BŐRPÍR ELLENI ARCÁPOLÓ 50ML
9.998 Ft (7.872 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád - az UltraSensitive és Anti-Redness Bőrpír elleni termékek - holisztikus megoldást nyújtanak a hiperérzékeny bőr három jellemző tünetére, melyek a következők: sérült bőrbarrier, hiper-reaktív érzékelő rostok és bőrpír, amit gyakran gyulladás okoz.

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló kifejezetten a kipirosodásra hajlamos, hiperérzékeny és rosaceára / hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőrre lett kifejlesztve. Arctisztítás után napi kétszer alkalmazva az arc, nyak és dekoltázs területére azonnali és tartós komfortérzetet eredményez, hatékonyan enyhíti a bőrpírt, ugyanakkor védi a bőrt és csökkenti a bőrirritációt.

A termék két aktív hatóanyaga: a SymSitive* és a licochalcone A.

A SymSitive* hatóanyag mint egy bőrérzékenységi szabályozó, közvetlenül a hiper-reaktivitás forrásánál hat. Csillapítja a kellemetlen érzeteket és növeli a hiperérzékeny bőr toleranciáját.

 A licochalcone A egy természetes összetevő, ami a Glycyrrhiza Inflata gyökérből származik. Gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatással rendelkezik, így csökkenti a bőrpírt és enyhíti az irritációt.

Fontos megvédeni a bőr felső rétegét az intoleranciától és az allergiás reakcióktól, így az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló egy "mentes" formula, mely korlátozott számú összetevőket tartalmaz, csomagolását pedig úgy tervezték, hogy a legminimálisabb legyen a szennyeződés és oxidáció lehetősége.

 

* =Symrise AG, Németország által bejegyzett védjegy

Márka Eucerin

EUCERIN ANTI-REDNESS BŐRPÍR ELLENI SZÍNEZETT NAPPALI ARCÁPOLÓ FF25 50ML

9.991 Ft
Kívánságlistára teszem

LA ROCHE-POSAY ROSALIAC CC KRÉM 50ML

10.521 Ft
Kívánságlistára teszem

DERMEDIC ANGIO BŐRPÍRT KORRIGÁLÓ NAPPALI KRÉM SPF20 + IR 40G

8.731 Ft 6.999 Ft
-20%
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!