BIOEXTRA GRAPEFRUIT MAG KIVONAT 20ML

A Grapefruit Mag-Kivonat citrus bioflavonoidok gyökbefogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, ezért fokozza a C-vitamin hatását, és gátolja annak bomlását. A kapillárisok kóros átjárhatóságát és törékenységét csökkentik.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 128,10 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: szeptember 12.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Kiszerelés
20 ML
2.562 Ft (2.017 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BIOEXTRA GRAPEFRUIT MAG KIVONAT 20ML
2.562 Ft (2.017 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Bioextra Grapefruit mag kivonat valódi grapefruitból készül hozzáadott mesterséges adalékanyag nélkül. Bioflavonoid és glikozid tartalma segíti a szervezet ellenálló képességét a gyomor és bélrendszer immunitásának támogatásával és a mikrobiológiai egyensúly fenntartásával.

Számos irodalom született már arról, hogy a grapefruit mag kivonata 800 baktérium- és vírustörzs, valamint 100 gombafaj és számos egysejtű parazita növekedését már nagy higításban is gátolja, miközben a bélflórát nem károsítja! A grapefruit mag kivonat már a szájban, a lenyeléskor megkezdi a teljes emésztőrendszer tisztítását, különösen fontos ez, mivel a legtöbb mikroorganizmus éppen így kerül a szervezetünkbe.
A Grapefruit mag kivonatban található citrus bioflavonoidok, gyökbefogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek, ezért fokozzák a C-vitamin hatását.
A Bioextra grapefruit mag kivonatban nemcsak grapefruit mag van, hanem a rezídium is; vagyis a grapefruit gyümölcs préselése után fennmaradt koncentrált hatóanyag: héj, gyümölcsmaradék és mag egyaránt, a grapefruit legértékesebb része standardizálva a megfelelő töménységre. 

PATIKÁRIUM MULTIVITAMIN 50+ TABLETTA 60X

2.514 Ft
Kívánságlistára teszem

SUPRADYN IMMUNE VITAMINOKAT ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ PEZSGŐTABLETTA 15X

2.808 Ft
Kívánságlistára teszem

SUPRADYN ENERGIA PLUS PEZSGŐTABLETTA 10X

2.212 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!