WISETREE NATURALS SZELÉN KOMPLEX KAPSZULA 60X

A szelén antioxidáns hatású ásványi anyag és jelentős szerepet játszik a szervezet működésében. Hozzájárul az optimális termékenységi állapothoz, csökkenti a rosszindulatú elváltozásokat, segíti az egészséges anyagcserét és védelmet nyújt a szabad gyökök károsító hatásaival szemben. Autoimmun eredetű pajzsmirigy problémák (Hashimoto thyreoiditis) esetén a szelén pótlása csökkentheti a gyulladásos markerek mennyiségét, és segíti az inaktív pajzsmirigyhormon (T4) aktív formává történő alakítását (T3). Ezen felül védelmet nyújthat a túlzásba vitt jódfogyasztás ártalmaival szemben is. A guggol fa gyanta kivonata az ajurvédikus orvoslás számára már évezredek óta ismert anyagcsere fokozó hatásáról, pajzsmirigyet támogató tulajdonságairól. Így energia növelésére és a fogyási célok támogatására is remek. Az ashwaganda kivonat még autoimmun eredetű pajzsmirigy megbetegedés esetén is kifejezetten hasznos, sőt ajánlható.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 108,10 Ft/DB
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: október 28.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Kiszerelés
60 DB
6.486 Ft (5.107 Ft + ÁFA)
Menny.:db
WISETREE NATURALS SZELÉN KOMPLEX KAPSZULA 60X
6.486 Ft (5.107 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A WTN szelén komplex étrend-kiegészítő, a jódot nélkülözve Hashimoto tyreoiditisben érintettek számára is ajánlható. A termék adaptogén növényekkel is gazdagodott. Az adaptogének a szervezetet a stresszel szemben ellenállóbbá tehetik, így a fizikailag vagy lelkileg megterhelő időszak is kevésbé viselhet meg. Az ashwaganda a stresszel szemben lehet jótékony hatású, de a szibériai ginzeng is remek tonizáló/ harmonizáló tulajdonságokkal rendelkezik. Az adaptogének a fizikai és mentális állapot javulását is eredményezhetik.

Adagolás:

A WTN Szelén komplexből 1 kapszula javasolt napi szinten (lehetőség szerint a reggeli vagy az ebéd előtt fél órával).

Étkezéstől elkülönítve is bevehetjük, nem szokott bélrendszeri tüneteket okozni, de érzékeny emésztőrendszer esetén mindenképpen kössük főétkezéshez.

Túladagolás tünetei:

Az adaptogének túladagolásától nem kell tartani, még hosszú távú alkalmazásuk is biztonságosnak tekinthető.

A szelén túladagolás esetében hányinger, hajhullás, fémez íz a szájban, levertség jelentkezhet. Általában 400 mcg-ot meghaladó dózisnál tapasztalhatjuk ezeket a tüneteket.

Ellenjavallat:

Gyógyszeres terápia mellett feltétlenül kérd ki orvosod véleményét. Az adaptogének interakcióba léphetnek egyes gyógyszerkomponensekkel.

Gyulladásos bélbetegség esetén ne alkalmazz guggul tartalmú étrend-kiegészítőt. Amennyiben jellemző rád a hasmenés, szintén légy óvatos a használatát tekintve. Érzékeny emésztőrendszer esetében émelygést is kiválhat.

Figyelmeztetés:

  • Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.
  • A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.
  • 12 éves kor alatt nem használható.
  • Laktáció és terhesség alatt fogyasztása nem javasolt.
  • Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!

NAPFÉNYVITAMIN PRÉMIUM MAGNÉZIUM-MALÁT 400MG SZERVES KÖTÉSŰ SZELÉNNEL ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA 30X

6.475 Ft
Kívánságlistára teszem

NAPFÉNYVITAMIN PRÉMIUM MAGNÉZIUM-MALÁT 450MG ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA 30X

6.475 Ft
Kívánságlistára teszem

WISETREE NATURALS MYO-INOZITOL POR 120G (60 ADAG)

6.835 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!