TICKLESS HUMAN ULTRAHANGOS KULLANCSRIASZTÓ MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA (NARANCSSÁRGA)

A TICKLESS ideális megoldás a kullancsok távol tartására szabadtéri sporttevékenység, kirándulás, kertészkedés, vadászat, séta vagy kempingezés alkalmával. Csak rögzítse biztonságosan ruházatára, és a készülék vegyi anyagok használata nélkül akár egész évben távol tarthatja a kullancsokat. A TICKLESS ultrahangos impulzusai érzékelhetetlenek az ember számára, de zavarják a kullancsokat a tájékozódásban. Hatósugara kb. 3 méter. Elsődlegesen megelőzésre szolgál. Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket, vagy illatanyagot tökéletesen biztonságosan használható mindenki számára.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 7.131,00 Ft/DB
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: október 28.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
7.131 Ft (5.615 Ft + ÁFA)
Menny.:db
TICKLESS HUMAN ULTRAHANGOS KULLANCSRIASZTÓ MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA (NARANCSSÁRGA)
7.131 Ft (5.615 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

HASZNÁLATA: Húzza ki a nyelvecskét a készülék aktiválásához. A be- illetve kikapcsoláshoz nyomja be a gombot: 4 rövid zöld villanás a bekapcsolást, míg a hosszú piros villanás a kikapcsolást jelzi. Bekapcsolt állapotban a fény kb. 5 percenként felvillan. 8 órányi folyamatos működés után a készülék automatikusan kikapcsol, a következő használat előtt be kell kapcsolni. A TICKLESS kullancsriasztót a rajta lévő csipesszel, vagy a nyíláson átvezetett zsinórral kell a ruházathoz rögzíteni. A kibocsátott ultrahang-hullámokat ne fojtsa el azzal, hogy zsebbe, vagy táskába teszi a készüléket.

FIGYELMEZTETÉS: A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP13). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt és utána tovább használható. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön. Kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Amennyiben magán vagy hozzátartozóján kullancsot találna, azt azonnal távolítsa el hagyományos módon. A készülék átlagos időjárási körülmények között körülbelül 3000 órán keresztül működik.

TICKLESS HUMAN ULTRAHANGOS KULLANCSRIASZTÓ MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA (ZÖLD)

7.131 Ft
Kívánságlistára teszem

VITAMIN STATION LYME-KÓR GYORSTESZT

6.848 Ft
Kívánságlistára teszem

TICKLESS KID ULTRAHANGOS KULLANCSRIASZTÓ 3-10 ÉVES KORIG

5.985 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!