A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
4.395 Ft (3.461 Ft + ÁFA)
Menny.:db

REPARON HERBAL VÉGBÉLKÚP 10X

Ár:
4.395 Ft (3.461 Ft + ÁFA)
Kiszerelés
10 DB
Menny.:db

A Reparon® Herbal végbélkúp védőbevonatot képez a bőrön és hatékonyan enyhíti az aranyeres panaszokat: ápolja a gyulladt, viszkető bőrt, ezáltal fokozza annak regenerációját, segíti a sebgyógyulást, csökkenti a berepedés, sérülés kockázatát.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 439,50 Ft/DB
Elérhetőség: 40
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Egis Gyógyszergyár Zrt.

Leírás és Paraméterek

Összetevői egyenként és együtt is számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, melyek kedvezőek lehetnek aranyeres panaszok esetén.

A Reparon® Herbal sokoldalú gyógynövények (kamilla, körömvirág, varázsmogyoró-levél) kivonatait tartalmazza, melyeket nemcsak a népgyógyászat alkalmaz hosszú idő óta.

A kamilla (Matricaria recutita) és a körömvirág (Calendula officinalis) sok állam gyógyszerkönyvében is megtalálható hivatalos növényi drog, de laikusok körében is

Körömvirág Kamilla Varázsmogyoró-levél

ismert gyulladáscsökkentő és sebgyógyulást elősegítő hatásáról. A rejtélyes hangzású varázsmogyoró-levél (Hamamelis virginiana) kivonatát nemcsak a gyógyászat, hanem a kozmetikai ipar is használja kiváló antibakteriális, összehúzó és gyulladásgátló hatása miatt.

A Reparon® Herbal szukralfátot is tartalmaz.

A szukralfát a nyálkahártyák védelmében, ill. a bőr- és nyálkahártya-sérülések kezelésében használt összetevő. A mechanikai védelmen kívül sejtvédő, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatással is rendelkezik, serkenti az érfejlődést és a hámosodást.

A sérült felületekhez az ép nyálkahártyánál 6-7-szer jobban kötődik, jól tapadó réteget képez. Enterális, valamint bőr- és nyálkahártyafekélyek elleni terápiában alkalmazzák. Haemorrhoidectomia (aranyeres csomók műtéti eltávolítása), vagy irradiációs bélgyulladás esetén jelentős fájdalomcsökkentő hatását is igazolták.

Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz.

HU17/18REPH1OT2

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg orvosát!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!