PROTECT JUNIOR SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ PERMET 100ML

Használatával megelőzhetők a csípések okozta kellemetlen panaszok. Preventív védelem a kullancsok okozta Lyme-kór és agyhártya gyulladás ellen. Természetes eredetű hatóanyagot, az eukaliptuszfa olajának kivonatát tartalmazza. Dermatológiailag tesztelt. Már 6 hónapos kortól használható. A bőrfelületre kent készítmény, a felvitel vastagságától függően, a vérszívó ízeltlábúakat max. 4 órán keresztül tartja távol.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 25,79 Ft/ML
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: június 26.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
2.579 Ft (2.031 Ft + ÁFA)
Menny.:db
PROTECT JUNIOR SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ PERMET 100ML
2.579 Ft (2.031 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Használati utasítás:

A PROTECT®Junior szúnyog- és kullancsriasztó permeta bőrön könnyen kenhető, a vérszívó rovarokat távoltartó kellemes illatú készítmény.

Tartsa a flakont függőlegesen. 15-20 cm-es távolságból permetezze a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen oszlassa el a kezével. Az arcbőrt – a szem és száj környékének kihagyásával – és a nyakat a kézre szórt permettel kenje be. Gyermekek esetében az alkalmazást felnőtt végezze úgy, hogy a saját kezére fújt permetet oszlatja szét a gyermek védendő bőrfelületén. A védelem fokozása érdekében a ruházat is kezelhető. Ebben az esetben tanácsos a ruha egy kevésbé látható felületén próbakezelést végezni.Használat után mosson kezet. Hagyja a permetet megszáradni.
A bőrfelületre kent készítmény, a felvitel vastagságától függően, a vérszívó ízeltlábúakat max. 4 órán keresztül tartja távol. A készítményt naponta legfeljebb 2 alkalommal használja.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

GALAKTIV BIO KULLANCSRIASZTÓ SPRAY 100ML

2.565 Ft
Kívánságlistára teszem

PROTECT SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ AEROSZOL 150ML

2.359 Ft
Kívánságlistára teszem

GALAKTIV BIO SZÚNYOGRIASZTÓ SPRAY 100ML

2.274 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!