PROENZI FLEXI TABLETTA 30X

ASU, Robuvit valamint vitaminok és ásványi anyagok kombinációját tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény a rugalmasság, mindennapi ízületi táplálás és vitalitás megőrzése érdekében.

Szállítási módok

Fizetési módok

Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: október 28.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Walmark Kft.
6.913 Ft (5.443 Ft + ÁFA)
Menny.:db
PROENZI FLEXI TABLETTA 30X
6.913 Ft (5.443 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Proenzi FLEXI segít, hogy a legjobbat hozza ki testének minden egyes mozdulatából. Különleges összetevők: ASU (természetes eredetű összetevő, avokádó és szójaolaj nem szappanosodó összetevői), Robuvit (kocsányos tölgyfa kivonat).

Rugalmasság: az ízületek, a csontok és az izmok a megfelelő mozgástartomány biztosításáért felelősek. A mangán hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához és a normál kötőszövet-képződéshez. A magnézium szerepet játszik a megfelelő izomműködésben és a normál fehérjeszintézisben. 

Mindennapi ízületi táplálás: a kollagén a csontok és a porcok építőeleme. C-vitamint tartalmaz, mely hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a porcok és csontok egészségének megőrzéséhez. 

Vitalitás: őrizze meg energiáját, és vegyen részt aktívan a mindennapi élet kihívásaiban. C- és B6-vitamint, valamint magnéziumot tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint a normál fehérje- és glikogén anyagcserében. 

Ajánlott fogyasztási mennyiség: napi 1 tabletta, lehetőleg étkezés után, vízzel bevéve. A készítmény folyamatosan is alkalmazható. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. 

Összetevők 1 tablettában: ASU: 300 mg, Robuvit: 20 mg, ebből polifenolok: 8 mg, C-vitamin: 24 mg, mangán: 0,6 mg, B6-vitamin: 0,42 mg, magnézium: 56,2 mg

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Nem ajánlott 12 év alatti gyermekeknek, terhes vagy szoptató nőknek. Konzultáljon kezelőorvosával, amennyiben koleszterinszint csökkentő gyógyszert szed. 

PHENYLBUTAZON-RICHTER 50MG/G KENŐCS 20G

5.594 Ft
Kívánságlistára teszem

BIOCO PORC IZOM CSONT KOMPLEX 120X MEGAPACK

7.148 Ft
Kívánságlistára teszem

FLEXIPURE ORIGINAL OLDAT DUOPACK 2X500ML

6.242 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!