PHARMATHEISS SZEMPILLANÖVESZTŐ SZÉRUM 2,7ML

SZEMPILLANÖVESZTŐ szérum a lélegzetelállítóan szép szempillákért​.

A PHARMATHEISS SZEMPILLANÖVESZTŐ SZÉRUMMAL végre valóra válik a hosszú és erős szempillákról szóló álom. A szérum stimulálja a szempillák növekedését és ellenállhatatlan pillantást varázsol. A szérum gondoskodik a természetes szempilla hosszabbításról, valamint az optimális szempilla ápolásról. Ráadásul még nagyon jól tolerálható – abszolút WOW-hatás.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 4.134,44 Ft/ML
Kívánságlistára teszem
11.163 Ft (8.790 Ft + ÁFA)
PHARMATHEISS SZEMPILLANÖVESZTŐ SZÉRUM 2,7ML
11.163 Ft (8.790 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A PHARMATHEISS egyedülálló Szempillanövesztő szérum titka a hialuront, pantenolt és további aktív anyagokat tartalmazó modern hatóanyag-kombinációban rejlik. A benne lévő hialuronsav és B5-provitamin (pantenol) alapos mennyiségű nedvességgel kényezteti a bőrt, gondoskodik az egészséges megjelenéséről és támogatja a szempillák újraképződését. A szőrtüszőket a teljes alkalmazási időtartam alatt táplálja és stimulálja. A SZEMPILLANÖVESZTŐ SZÉRUM növekedést elősegítő hatását független tesztek, a toleranciát dermatológiai és szemészeti tesztek igazolják kiváló eredményekkel.

Szempillanövesztő szérum elősegíti a szempillák optimális növekedését és gondoskodik a rugalmasabb, erősebb és egészségesebb szempillákról. 4 hét után javul a szempillák és a szemöldök egész megjelenése. A szérum a szemöldökre is alkalmazható.

A Szempillanövesztő szérum szebb, hosszabb szempillákat varázsol, és eközben játszi könnyedséggel felvihető. Naponta egyszer alkalmazza - lehetőleg az esti arctisztítás után, egy vékony ecsetvonással vigye fel a szérumot a szempilla tövéhez. Egy ecsetvonás elegendő. Kb. 2 perc múlva használhatók a szokásos kozmetikai termékek. Amint a kívánt eredményt elérte, az alkalmazás gyakoriságát csökkentheti heti 1-2 alkalomra.

Prosztaglandin hormon nélkül: Hatékony ápolás és csábítóan szép szempillák a koffeint és hialuront tartalmazó modern hatóanyag-kombinációval

Parabénmentes: A Szempillanövesztő szérum nem tartalmaz parabénokat, így különösen toleráns, ezért mind allergiások, mind pedig kontaktlencsét viselők is használhatják.

Szilikonmentes: Természetközeli ápolás, mely nem terheli a bőrt olyan anyagokkal, amikre nincsen szüksége: A Szempillanövesztő szérumszilikonmentes és gondoskodik a teltebb szempillákról – teljesen természetes módon.

Tartósítószer-mentes: A szérum tartósítószer-mentes, és dermatológiailag tesztelt. Az eredmény: nincsen összeférhetetlenség és mellékhatás

VICHY MINÉRAL 89 HYALURON-BOOSTER BŐRERŐSÍTŐ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 15ML

10.742 Ft
Kívánságlistára teszem

NUXE BIO ENERGIZÁLÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ PUFFADTSÁGRA, SÖTÉT KARIKÁKRA 15ML

10.712 Ft 8.570 Ft
Kívánságlistára teszem

NUXE CREME PRODIGIEUSE BOOST MULTI-KORREKCIÓS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ GÉL 15ML

12.020 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!