PERSKINDOL ACTIVE CLASSIC SPRAY 150ML

Kettős hatása révén egyrészt hűsíti és nyugtatja, másrészt kellemesen melegíti a kezelt területeket. Ezáltal enyhíti a (sport)sérülések nyomán fellépő izomfájdalmakat például izomhúzódás, izomszakadás, rándulások és zúzódások esetén. A Perskindol Active Classic Spray illóolajokat tartalmaz, amelyek az érintett területre kerülve frissítő, hűtő érzést nyújtanak, melyet kellemes melegségérzés követ.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 35,66 Ft/ml
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: július 25.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
5.349 Ft (4.212 Ft + ÁFA)
Menny.:db
PERSKINDOL ACTIVE CLASSIC SPRAY 150ML
5.349 Ft (4.212 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kettős hatása révén a Perskindol Active Classic Spray ideális lehet munkavégzéskor és az irodában is, mivel enyhíti a munka során fellépő váll-, nyak-, láb-, kar- és hátfájdalmakat, megnyugtatja a kifáradt izmokat és elősegíti azok ellazulását.

Perskindol Active Classic Spray elsősegélynyújtáskor alkalmazva sportsérülések, például izomhúzódások, zúzódások kezelésére ajánlott.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Mi a Perskindol Active Classic Spray, és mikor kell használni?
A Perskindol Active Classic Spray illóolajokat tartalmaz, amelyek az érintett területre kerülve frissítő, hűtő érzést nyújtanak, melyet kellemes melegségérzés követ. A Perskindol Active Classic Spray kettős hatása révén egyrészt hűsíti és nyugtatja, másrészt kellemesen melegíti a kezelt területeket, enyhíti a (sport) sérülések nyomán fellépő izomfájdalmakat, például izomhúzódás, rándulások és zúzódások esetén.
Kettős hatása révén a Perskindol Active Classic Spray ideális lehet munkavégzéskor és az irodában is, mivel enyhíti a munkahelyi és irodai munka során fellépő váll-, nyak-, láb-, kar- és hátfájdalmakat, megnyugtatja a kifáradt izmokat, és elősegíti azok ellazulását.

Perskindol Active Classic Spray
Elsősegélynyújtáskor alkalmazva sportsérülések, például izomhúzódások, zúzódások kezelésére ajánlott.

Mit tartalmaz a Perskindol Active Classic Spray?
Összetevők:
Izopropil-alkohol, víz, mentol, Pinus sylvestris, Citrus Aurantium Dulcis, Gaultheria Procumbenst (metil¬-szalicilátot tartalmaz), Citrus Aurantium Bergamia, Citrus Medica Limonum, Terpineol, Terpineolt Acetát, etil-acetát, benzil-benzoát, Rosmarinus Officinalis, Lavandula Angustifolia, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral, Linalool.

Hogyan kell használni a Perskindol Active Classic Spray-t?
Felnőtteknek és 5 évnél idősebb gyermekeknek: a szórófej enyhe nyomásával körkörösen fújjon kis mennyiségű sprayt az érintett területre. A flakont legalább 15 cm-re kell tartani az érintett területtől.

Figyelmeztetés:

  • Amennyiben a kezelés során bármilyen nemkívánatos mellékhatást tapasztal, azonnal hagyja abba a spray használatát.
  • Ne használja a készítményt, ha túlérzékeny vagy allergiás a szalicilátokra, vagy a termék bármely összetevőjére.
  • Ne használja a terméket nyílt sebre, nyálkahártyákra vagy arcra. Ügyeljen rá, hogy a készítmény szembe ne kerüljön!
  • Ne használja a sprayt kötés alatt vagy fedett területre. 21 nap folyamatos használat után ajánlott 3 nap szünetet tartani.
  • A készítmény használata 5 éves kor alatt nem ajánlott. A terméket gyermekektől elzárva kell tartani! Óvatosságból ne alkalmazza készítményt terhesség vagy szoptatás idején.
  • Ha a készítmény használata során bármilyen mellékhatást tapasztal, hagyja abba a spray használatát. Ha a fellépő tünetek a használat beszüntetését követően sem javulnak, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.
  • Erősen gyúlékony! Nyílt láng vagy izzó anyag közelében nem használható! Nem tartható gyúlékony anyag közelében. A készítmény használata során ne dohányozzon! Csak jól szellőző helyeken használható.

Tartalom:
Propán/Bután. Túlnyomásos tartály: napfénytől és magas hőmérséklettől védve kell tárolni. Ne tegye ki a tartályt 50°C-nál magasabb hőmérsékletnek.
Nem szabad kiszúrni vagy elégetni, még akkor sem, ha a tartály már üres. 

A Perskindol Active Classic Spray a palackon jelzett lejárati időn belül használható fel.

Gyártja:
Vifor SA
CH-1752 Villars-sur-Glâne
Svájc

Forgalmazza:
Ewopharma Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 73/f

SALONPAS FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ TAPASZ 20X

5.452 Ft
Kívánságlistára teszem

BIOFROST RELIEF HIDROTERÁPIÁS GÉL 100ML

5.187 Ft
Kívánságlistára teszem

VOLTAREN EMULGEL FORTE 20MG/G GÉL 100G

4.245 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!