NAPFÉNYVITAMIN COLON BALANCE PLUS KAPSZULA 60X

26 milliárd probiotikus baktérium 1 kapszulában.
Olyan jótékony baktérium törzseket tartalmaz igen magas csíraszámban, melyek igazoltan segíthetik az irritábilis bél szindrómával küzdők életminőségének javulását. Az egyes törzsek kiválasztása gyógyszerészek által közölt tanulmányokra alapozva történt.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 204,45 Ft/DB
Elérhetőség: 14
Várható szállítás: július 24.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Kiszerelés
60 DB
12.267 Ft (9.659 Ft + ÁFA)
Menny.:db
NAPFÉNYVITAMIN COLON BALANCE PLUS KAPSZULA 60X
12.267 Ft (9.659 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A probiotikus törzsek számos pozitív élettani hatást biztosítanak egészséges felnőttek számára is:
 • Javítják az emésztési folyamatot
 • Emésztési problémák esetén hatékony kiegészítők
 • Csökkenthetik az ételkomponensekkel szembeni érzékenységet és az ételallergiák kialakukásának esélyét (meglévő érzékenység esetén a tünetek gyakorisága, erőssége csökkenhet)
 • Támogatják az immunrendszer megfelelő működését
 • Gátolják a patogén törzsek megtelepedését a bélflórában
 • Számunkra kedvező hatású protektív nutrienseket: vitaminokat, zsírsavakat, gyulladáscsökkentő faktorokat és antioxidánsokat termelnek
 • Segítik a káros, toxikus anyagok semlegesítését
 • Védik és táplálják a bélnyálkahártyát, ezáltal szabhatnak gátat a Lyukas bél szindróma kialakulásának (ez egy igen kártékony folyamat, hiszen a nyitott-sérült bélfalon keresztül ételtoxinok, emésztetlen vagy félig emésztett étel komponensek, fehérje töredékek, kórokozók léphetnek be a véráramba, ezek eljuthatnak számos szövethez, ahol helyi immunreakciót, gyulladást és akár autoimmun folyamatokat is elindíthatnak)
 
Miben más ez a probiotikum, mint a többi?
Kimagasló minőséget és hatékonyságot szavatol, hiszen a ColonBalance Plus termékünk a dán Dupont cég FloraFit® probiotikus törzseit tartalmazza, melyek szabadalmaztatott eljárás keretében készülnek!
 
Kifejezetten azokat a törzseket tartalmazza, melyek az IBS-ben szenvedők életminőségét pozitívan befolyásolhatják, illetve segíthetik az Áteresztő bél folyamatot gátolni, az egyes emésztési zavarokat ellensúlyozni!
 
Szobahőmérsékleten is stabilak maradnak akár két évig, így a terméket nem kell folyamatosan hűtőben tárolni!
 
Védelmet nyújtó gyomorsav ellenálló cellulóz kapszulába kerülnek a jótékony flóraalkotó törzsek, így ott képesek kifejteni kedvező hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk!
 
A termék szimbiotikum, mivel a jótékony baktérium törzsek mellett prebiotikus glükomannán rosttal lett dúsítva! 
 
A gyártás kezdetén a specifikációnál jóval magasabb számú, közel 43 milliárd élő probiotikus baktérium található egy kapszulában, annak érdekében, hogy a szavatossági idő végéig garantáltan magas csíraszámot tudjunk biztosítani és ezen keresztül érezhető pozitív hatások sokaságát! 
 
A ColonBalance Plus készítményünk VEGAN, így a szigorúan vegetáriánus táplálkozást folytatók is nyugodt szívvel fogyaszthatják!
 
Aktív összetevők 1 kapszulában C.F.U.
 • Lactobacillus rhamnosus GG 10.5 milliárd
 • Bifidobacterium lactis (BI-04) 10 milliárd
 • Lactobacillus plantarum (Lp-115) 4 milliárd
 • Lactobacillus reuteri (1E1) 1 milliárd
 • Bifidobacterium infantis (Bi-26) 0.5 milliárdC.F.U.: az élő baktériumok mennyisége
A lactobacillusok többek között a L. rhamnosus gátolhatják a Szivárgó bél szindrómát (Lyukas bél szindróma - Leaky gut syndrome) létrehozó folyamatot.
Az áteresztő bél esetén a bél lumene felől olyan félig emésztett vagy emésztetlen ételkomponensek, fehérjetöredékek, valamint kórokózó törzsek, illetve a bélflóra rossz állapota miatt toxikus melléktermékek jutnak a keringésbe és a szervezet számos pontjára, amelyek fokozzák a szervezet gyulladáskészségét, gyulladásos faktorokat szabadítanak fel, állandó jelleggel lefoglalják az immunrendszert és akár autoimmun folyamatokat is elindíthatnak.A lactobacillusok, főként a L. rhamnosus és plantarum, valamint a Bifidobacteriumok mint a B. lactis igazoltan gátat szabhatnak a szivárgó bél jelenségnek, hiszen javítják a nyálkahártya barrier funkcióját, támogatják a bélnyálkahártya regenerációját, táplálják azt, valamint megakadályozhatják patogén törzsek megtelepedését és képesek visszaszorítani a gyulladásos folyamatokat is a bélfalban (a gyulladáskeltő citokin termelés csökkentése útján).Egy 2017-es állatkísérlet során kórokozó baktériumokkal többek között Klebsiella pneumoniaeval és Salmonella entericával fertőztek meg a kutatók egereket. Az egerek egy része L. rhamnosus probiotikus kezelésben részesültek. A probiotikumot kapott egerek esetében visszaszorult a tápcsatornai szivárgás (tehát javult a bélnyálkahártya barrier funkciója, csökkent a fokozott áteresztő képessége, így kevesebb kórokozó tudott a keringésbe jutni), ennek köszönhetően a probiotikummal kezelt állatok szepszis okozta halálozása is kevesebb volt a kontroll csoporthoz képest. Mindezeken kívül a L. rhamnosus gyulladáscsökkentő hatást mutatott a gyulladásban résztvevő citokin termelés visszaesésével párhuzamosan. A kezelés hatására mérséklődtek a baktérium fertőzésre jellemző tünetek, a Salmonella enterica mennyisége a kezelt állatok székletében csökkent.
 
Összetevők: konjak gyökér kivonat (95% glükomannán), HPMC cellulóz kapszulahéj (gyomorsaválló), lactobacillus rhamnosus GG, bifidobacterium lactis (BI-04), lactobacillus plantarum (Lp-115), lactobacillus reuteri (1E1), bifidobacterium infantis (Bi-26)Kiszerelés: 60 db kapszula (VEGAN - cellulóz alapú, színezékmentes)Javasolt adag: napi 1 kapszula
 
Fogyasztási javaslat: közvetlenül étkezés előtt vagy közben folyadékkal (a probiotikumok fogyasztása során fokozottan figyeljünk oda a megfelelő folyadékbevitelre)
 
Tárolás: lehetőség szerint hűtve, párától védve tárolandó a baktériumok élettartamának megőrzése végett
 
A termék nem gyógyszer, illetve semmilyen orvosi kezelést nem hivatott helyettesíteni! Betegség esetén mindenképpen forduljon szakorvoshoz! Az IBS-re jellemző panaszok esetén minden esetben teljes kivizsgálásra és szakorvosi ellátásra van szüksége! A készítmény fogyasztása előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét!

NAPFÉNYVITAMIN HISTAMINBALANCE PLUS PROBLÉMASPECIFIKUS PROBIOTIKUM 60X

12.267 Ft
Kívánságlistára teszem

NAPFÉNYVITAMIN SLIMPROBALANCE PROBLÉMASPECIFIKUS PROBIOTIKUM 60X

13.328 Ft
Kívánságlistára teszem

NORMAFLORE EXTRA 4MILLIÁRD/5ML BELSŐLEGES SZUSZPENZIÓ 20X5ML

7.505 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!