LIERAC BODY TESTKARCSÚSÍTÓ, TESTSZÉPÍTŐ ÉS TESTKONTÚR KONCENTRÁTUM 200ML

Teljes körű testformázás, visszaszorítja a cellulitiszt és a gödrös bőrfelszínt. Újraformálja az alakot.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 82,72 Ft/ML
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: október 25.
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Laboratoires Lierac
16.544 Ft (13.027 Ft + ÁFA)
Menny.:db
LIERAC BODY TESTKARCSÚSÍTÓ, TESTSZÉPÍTŐ ÉS TESTKONTÚR KONCENTRÁTUM 200ML
16.544 Ft (13.027 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A LIERAC Laboratories, melyet egy esztétikai orvos-specialista alapított 1975-ben, immár 40 éve vizsgálja és elemzi a cellulitiszt és annak megjelenési formáit. Ez a felhalmozott tudás és szakértelem hozzájárult annak megértéséhez, hogy a cellulitisz kialakulásakor – a környező bőrszövetek tömörítésével – szerepet játszik a sejtanyagcsere megváltoztatásában. Ez a folyamat vezet ahhoz, hogy a bőr fokozatosan elveszti rugalmasságát, felszíne egyenetlenné válik. A test körvonalai egyre kevésbé harmonikusak, a bőrfelszín minősége romlik. A jelenség megszüntetéséhez a LIERAC LABORATORIES azonosította az NGF-et (Nerve Growth Factor), egy olyan sejtüzenet-átvivőt, ami stimulálja a sejtanyagcserét így támogatja a zsírszövetek lebontását, a kollagéntermelést és a sejtek megújulását. 

BODY SLIM Testkarcsúsító, Testszépítő és Testkontúr koncentrátum

Az első 4D Testformázó- Karcsúsító Koncentrátum*, ami újraformálja az alakot és kiemeli a bőr szépségét. A LIERAC LABORATORIES megalkotta a MORPHO 4D formulát, a teljeskörű karcsúsító kezelést. A hibrid bőrápolás szakértőjeként, a márka a tudomány és természet együttes erejét használja, hogy a készítmény a bőr összes szintjén kifejtse hatását:

  • védi az NGF-et egy PEPTID SEJTÜZENET-ÁTVIVŐ segítségével
  • lebontja a zsírszöveteket és javítja a bőr megjelenését, az indiai lótuszból készített szabadalmazott WTB Rendszer által
  • intenzíven stimulálja a zsírlebontást az AKTÍV KOFFEIN KOMPLEX-nek köszönhetően

A cellulitisz és gödrös felszínű bőr láthatóan javul, a test vonalai átalakulnak és visszanyerik eredeti formájukat. A bőr ismét feszessé válik, puha és hidratált lesz.

Textúra: Ez az energetizáló narancssárga színű gél-szérum, aktív formulájának köszönhetően, azonnal bevonja a bőrt és hosszantartó frissességet biztosít.

Használati útmutató: Használja reggel és este a problémás területeken (combok, csípő és fenék). Az aktív összetevők beszívódásának elősegítésére és a vérkeringés beindításra, a LIERAC LABORATORIES egy professzionális masszőr bevonásával kifejlesztett egy három lépésből álló technikát; ez az ún. „alakformáló masszázs”, melyet a következőképpen alkalmazzunk:
1. lépés: Előkészítő masszírozás A termék felvitele előtt, a kézfejeit ökölbe szorítva, az ujjpercek előre és hátrafelé gördítésével masszírozza át a comb, a csípő és a fenék problémás részeit.
2. lépés: Alakformáló, gyúró mozdulatok Miután felvitte a terméket a bőrre, fogja a két keze közé a problémás bőrfelületet és gyengéden gyúró „S” alakú ellentétes mozdulatokkal masszírozza a bőrbe az anyagot. Kezdje először a combokon, folytassa a csípőnél, majd a fenék problémás részein.
3. lépés: szépítő simítások Magunk elé képzelve az ideális testformát, miután a bőr beszívta a készítményt, simítsuk végig a kezünket a combokon, a csípőn a köldök felé haladva úgy mintha egy harisnyát vennénk fel. A termék gyorsan beszívódik, így azonnal fel lehet öltözni. A maximális hatás elérése érdekében használjuk a terméket minimum 28 napon keresztül.

Intenzív karcsúsító program esetén, a terméket használjuk felváltva a BODY SLIM Expressz, intenzív hatású testkontúr gél-szérum termékkel.  24 órás karcsúsító program esetén, használja kombinálva a BODY SLIM Has és derékkarcsúsító koncentrátum termékkel. A készítmény eredményessége a rendszeres napi használattól függ. A rendszeres mozgás és kiegyensúlyozott étrend szintén segíti a termék hatékonyságát. Minden használat után alaposan mosson kezet. 
*a LIERAC LABORATORIES-tól 

Márka Lierac
Kiszerelés 200 ML

NUXE HUILE PRODIGIEUSE BIO NEROLI TÖBBFUNKCIÓS SZÁRAZ OLAJ 100ML

15.510 Ft 7.500 Ft
-52%
Kívánságlistára teszem

NUXE REVE DE THÉ FESZESÍTŐ TESTÁPOLÓ KRÉM 200ML

17.669 Ft 13.252 Ft
-25%
Kívánságlistára teszem

NUXE HUILE PRODIGIEUSE TÖBBFUNKCIÓS SZÁRAZ OLAJ 100ML

15.355 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2021. 06. 24.