A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
532 Ft (419 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-27

KNEIPP NATURKIND TENGER HERCEGNŐJE HABFÜRDŐ 40ML

Ár:
532 Ft (419 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-27

Kezdődjön a fürdés Kneipp Naturkind Tenger hercegnője habfürdővel!
A gyönyörű rózsaszín habfürdő gyümölcsös málna illattal és színes buborékokkal hívja a kis hercegnőket egy varázslatos mesevilágba. Az értékes körömvirág kivonat táplálja, a természetes jojobaolaj megvédi a kiszáradástól a gyermekek érzékeny bőrét.

Fedezzétek fel a színes és tartós habot – hogy a fürdés játékos élmény legyen gyermeked számára!

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 13,30 Ft/ML

Leírás és Paraméterek

Ezen termékek a gondozás és szórakozás ideális kombinációi – gyermekeknek 3 éves kortól.

Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.

Alkalmazás: Öntsd a habfürdőt a 35-38 fokos folyó fürdővízhez. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Hogy elkerüljük az elszíneződéseket, a habfürdőt mindig folyó vízbe öntsük és a tömény habfürdőt az azzal érintkező tárgyakról (pl. kád, csempe) azonnal vízzel mossuk le! Fürdés után a kádat forró vízzel öblítsük ki és a visszamaradt habfürdőt távolítsuk el.

A termék előnyei:

Természetes körömvirág kivonattal és jojoba olajjal
Ápolja a gyermekek érzékeny bőrét
A fürdés játékos élmény
Gyerekek bőrére kifejlesztve

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!