IUB RÉZGYÖNGY 15MM HORMONMENTES INTRAUTERIN FOGAMZÁSGÁTLÓ ESZKÖZ

A Rézgyöngy IUB™ egy innovatív, high-tech fogamzásgátló eszköz, amely 5 éven át használható biztonságosan. Nem tartalmaz hormonokat, hatása kizárólag réztartalmában rejlik, amely bizonyítottan hatékony és biztonságos fogamzásgátló.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 48.990,00 Ft/db
Elérhetőség: 4
Várható szállítás: október 25.
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
48.990 Ft (38.575 Ft + ÁFA)
Menny.:db
IUB RÉZGYÖNGY 15MM HORMONMENTES INTRAUTERIN FOGAMZÁSGÁTLÓ ESZKÖZ
48.990 Ft (38.575 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Rézgyöngy IUB™ előnyei:

  • Teljesen hormonmentes
  • Nem okoz elhízást
  • Nincs több elfelejtett bogyó
  • 5 év biztonság terhesség ellen
  • Zavartalan ciklus
  • Abbahagyás után azonnal teherbe eshet

A Rézgyöngy IUB™ a teherbeesést lokálisan, a méhen belül akadályozza meg, mégis forradalmi kialakításának köszönhetően sokkal jobban alkalmazkodik a női méh adottságaihoz. Ráadásul magas minőségű, high-tech alapanyagainak köszönhetően megbízható és hypoallergén védelmet nyújt azon nők számára, akik a hormonmentes fogamzásgátlás legmodernebb formájaként a Rézgyöngy IUB™-t választják. Ráadásul hatékonysága felülmúlja az óvszer, de akár a fogamzásgátló tabletták hatékonyságát is.

A Rézgyöngy IUB™ forradalmi fejlesztés a fogamzásgátló módszerek között. Egyesíti a hatékonyságot, az alacsony költségeket, miközben megóvja egészségét. Mivel ez az eszköz akár 5 éven keresztül véd a teherbeeséssel szemben, így költsége töredéke marad más módszerekének. Nem befolyásolja a testsúlyt, mivel nem tartalmaz hormonokat. A hormonmentes működési elv következtében a használat abbahagyását követően azonnal visszaáll a nemzőképesség, így könnyebbé teszi a gyermekvállalást is. A Rézgyöngy IUB™ hatása a felhelyezést követően azonnali, tehát akár sürgősségi esetekben is minden további nélkül alkalmazható – a védelem pedig ezután is megmarad.

A Rézgyöngyöt kizárólag orvos helyezheti fel. Az oldalon található információk nem helyettesítik az Ön nőgyógyászával való konzultációt.

PHARMATEX 18,9MG HÜVELYKÚP 10X

7.274 Ft
Kívánságlistára teszem

PHARMATEX 12MG/G HÜVELYKRÉM 72G

6.228 Ft
Kívánságlistára teszem

PHARMATEX HÜVELYTABLETTA 12X

6.042 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!