A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
4.583 Ft (3.609 Ft + ÁFA)
Menny.:db

HAIRCLINIC KAPSZULA 30X

Ár:
4.583 Ft (3.609 Ft + ÁFA)
Kiszerelés
30 DB
Menny.:db

Innovatív hatóanyag-kombináció a gyönyörű, egészséges hajért. Búzacsíraolajjal és aranyköles-kivonattal a haj táplálására a gyökereken keresztül. A HairClinic® kapszula intenzíven táplálja a hajhagymákat. Egyedülálló hatóanyag-kombinációja értékes tápanyagokkal látja el a hajhagymákat és rajtuk keresztül a hajszálakat, ezzel elősegítve a haj egészségének megőrzését. A különleges lágy zselatin kapszulának köszönhetően a HairClinic® összetevői gyorsan felszívódnak, és a véráramon keresztül eljutnak a hajszálak gyökereihez.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 152,77 Ft/DB
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

HATÓANYAGOK

Aranyköles-kivonat

Az aranyköles egyike a legmagasabb ásványianyag-tartalmú gabonaféléknek. Emellett számos vitamint, fontos nyomelemet és aminosavat is tartalmaz. A hántolatlan aranykölesből különleges eljárással nyerik a teljes értékű aranyköles kivonatot.

Búzacsíraolaj

A búzacsíraolaj igen értékes olaj, melyet a búzaszemek csírájának sajtolása útján nyernek. Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz.

Biotin

A biotin a természetes hajnövekedési folyamat egyik fő komponense. Hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához, és számos létfontosságú anyagcsere-folyamatban is részt vesz.

B5-vitamin

A B5-vitamin (más néven pantoténsav) részt vesz a többek között a hajképzésben is szerepet játszó sejtek normál energiatermelő anyagcsere-folyamataiban.

Aminosavak (cisztin és metionin)

A hajszálak főként keratin nevű fehérjemolekulákból épülnek fel, ezek építőelemei az aminosavak (pl. a cisztin és a metionin). A metionin ún. esszenciális aminosav, ez azt jelenti, hogy az emberi szervezet nem vagy nem elegendő mennyiségben képes előállítani, ezért elsősorban táplálkozás útján tudjuk bevinni.

Cink

A cink az ásványi anyagok közül a legfontosabb olyan elem, amely hozzájárul a haj egészségének megőrzéséhez.

ADAGOLÁS

Naponta 2x1 kapszula, reggel és este, bő folyadékkal egészben bevéve. Javasolt 3 hónapos kúrát tartani, hiszen idő kell ahhoz, hogy a belső folyamatok kívülről is látványosak legyenek. A 3 hónapos kúra 2 doboz 90 darabos HairClinic®kiszerelésnek felel meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!