A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
13.918 Ft (10.959 Ft + ÁFA)
Menny.:db

DONNAHAIR FORTE KAPSZULA 90X

Ár:
13.918 Ft (10.959 Ft + ÁFA)
Kiszerelés
90 DB
Menny.:db

A DonnaHAIR Forte aminosavakat, vitaminokat, cinket, növényi- es sörélesztő kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.
A termek 3 szinergista összetevő kombinációt tartalmaz, mely Forte Active TM összetevők átfogó gondoskodást nyújtanak a hajának es a bőrének. Az aminosavak a haj szerkezetének fontos összetevői.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 154,64 Ft/DB
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 03.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Ajánlott napi adag:
Napi 1 kapszulát vegyen be bő folyadékkal. A terméket hosszú ideig ajánljuk használni. Cukorbetegek, terhes nők és szoptató nők is fogyaszthatják.

Összetevők:
L-metionin, L-tirozin, szárított sörélesztő-kivonat, 4mezei zsurló (Equisetum arvense) szár- és levél kivonat, L-cisztein, 2cink-citrat, 5nagy csalán (Urtica dioica) levél kivonat, maltodextrin, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnézium sói, szilicium-dioxid), folsav, 3retinil-palmitat, 1biotin. Kapszula: zselatin, színezék (titan-dioxid).

Figyelmeztetés:

Az ajánlott napi mennyiséget ne lepje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A javasolt napi mennyiséget ne lépje túl!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!