A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
3.079 Ft (2.424 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-10-11

CALMAPHEROL REGENERÁLÓ HAB ÉRZÉKENY ÉS IRRITÁLT BŐRRE 100ML

Ár:
3.079 Ft (2.424 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-10-11

Indikációk
• regenerálás, táplálás és ápolás az irritált, kipirosodott, töredezett, viszkető vagy allergiás bőrnek
• viszkető és irritált bőrre a teljes testen, beleértve a fejbőrt is
• atópiás dermatitis esetén
• napégés és termikus égés esetén
• a fejbőr és teljes test bőrének regenerációjára szteroidos kezelés után

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 30,79 Ft/ML

Leírás és Paraméterek

Használat
Használat előtt felrázandó. Vigye fel a habot kb. 10 cm távolságból az előzőleg megtisztított és megszárított bőrre, oszlassa szét és hagyja, hogy felszívódjon. A legjobb eredmény napi kétszeri használattal érhető el. A termék alkalmas a teljes test bőrének, beleértve a fej bőrének ápolására 3 hónapos kortól, felnőttek részére is.

FIGYELEM:
A flakonban túlnyomás uralkodik: felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50 C° feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos!
Gyermekek kezébe nem kerülhet!

A CalmapherolTM Body Mousse bőrgyógyászokkal együttműködve lett kifejlesztve.
BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT

Aroma és színezékmentes. Parabénmentes.
Szobahőmérsékleten tárolandó

A CALMAPHEROL BODY MOUSSE jótékony hatással van az irritált és érzékeny bőrre a test teljes felületén, beleértve a fejbőrt.

Aktív összetevők
• PCA cink a cink összetevője – egy ion, mely szükséges a sérült bőr ápolásához. Részt vesz az epidermis regenerációjának spontán folyamatában. Közismert atibakteriális hatásáról, valamint a bőr állapotának javításáról.
• Az Aloe antibakteriális, gombaölő és gyulladáscsökkentő hatású. Egyben nyugtató hatású, csökkenti a bőr viszketését. Égési sérülésekre és irritált bőrre használják.
• D-panthenol (B5 provitamin) regeneráló hatású az irritációkra, csökkenti a pirosságot és viszketést a bőrön. Erősíti az epidermális lipid védőréteget, így biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát. Védi a bőrt az irritációtól és sérülésektől.
• Cinkoxid és részszulfát antibakteriális és gombaölő hatásúak a bőrön. Gyorsítják a bőr regenerációját és gyógyulását sérülések után.
• E-vitamin gátolja a nedvesség elvesztését, hozzájárulva így a hidratáltság növeléséhez, segít helyreállítani a természetes védő funkciókat. Intenzíven regenerálja a száraz, irritált és érzékeny bőrt. Nyugtatja a kipirosodott bőrt, csökkenti a durva, feszülő érzést. Hidratáló hatásának köszönhetően megakadályozza a bőr kiszáradását és töredezését.
• Allantoin nyugtató hatású, segíti a felhám regenerációját. Érzékeny bőrre ajánlott.
• A-vitamin szükséges a bőr alaprétegében lévő sejtek regenerációjához, javítja a bőr szarurétegének állapotát, ezzel erősíti a bőr védő funkcióit és megakadályozza annak kiszáradását.

A termék hitelesített minőségi ellenőrzés mellett készül (Good Practice of Cosmetics Production (GMP – Good Manufacture Practices)) a PN_EN ISO 22716 standard alapján.

Red Pharma Laboratories Central Europe East Sp. z o.o. ul. Nowa 6, Stara Iwiczna 05-500 Piaseczno Lengyelország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!