A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
5.277 Ft (4.155 Ft + ÁFA)
Menny.:db

PARUSAN STIMULÁLÓ SAMPON 200ML

Ár:
5.277 Ft (4.155 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Hajritkulás, diffúz hajhullás esetén serkenti a fejbőr vérkeringését, javítja a fejbőr tápanyaggal történő ellátását, ssökkenti a hajhullást és elősegíti a haj növekedési fázisát.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 26,38 Ft/ML
Elérhetőség: 1
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Az emberi szervezet egy biológiai ritmus szerint működik, és ez jellemző a hajnövekedésre is.

A haj vagy növekedési, vagy nyugalmi, vagy éppen kihullási fázisban van. A nőknél kialakuló diffúz hajhullás (a fejbőr egészére kiterjedő hajritkulás), amely általában hormonzavarral összefüggésben, vagy a szervezet fokozott megterhelésekor, illetve stressz hatására jelentkezik. Kiválthatja hormoningadozás is, melynek hátterében lehet pl.: a változókor, a hormonális készítmények szedése, a terhesség, vagy esetleg egy pajzsmirigy probléma. A nőknél kialakuló hajhullás gyakran tabutéma, azonban ezt nem kell csöndben,tétlenül tűrni.

A PARUSAN Stimuláló sampon egy tápanyag-koncentrátum, mely a fejbőrt a haj gyökeréig célzottan látja el koncentrált tápanyagokkal. Számos kiváló minőségű összetevő (biotin, L-arginin, E-vitamin) mellett növényi kivonatok speciális kombinációját is tartalmazza, mely csökkenti a hajhullást és jelentősen meggyorsítja a haj újranövekedését.

Hatását hajhullás-vizsgálat igazolja.

Alkalmazási javaslat: Egyenletesen oszlassa el a nedves hajon és 2-3 percig hagyja hatni, majd alaposan öblítse le - mindennapos használatra is. A hatékonyság növelése érdekében a PARUSAN Energizáló tonik alkalmazása ajánlott.

Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Németország

Forgalmazza: Naturprodukt Kft., 2046 Törökbálint, DEPO Pf. 8

Kiszerelés 200 ML

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!