A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-10-02

NUXE MERVEILLANCE EXPERT LIFTING ÉS FESZESÍTŐ ÉJSZAKAI KRÉM 50ML

Ár:
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-10-02

A Merveillance Expert lifting és feszesítő éjszakai krém segíti az arcbőr, nyak és dekoltázs rugalmasságának helyreállítását. Helyreállítja és védi a bőrben található három legfontosabb fehérjét (vimentin, kollagén, elasztin).

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 219,80 Ft/ml
Gyártó: Dovex Kft.

Leírás és Paraméterek

A glikáció során a cukormolekulák hozzátapadnak a bőrben lévő három legfontosabb fehérjéhez, a kollagén-elasztin-vimentin hálóhoz és módosítják a működését, amitől a bőr ráncos lesz és veszít a feszességéből. Kettős hatást fejt ki a bőrfeszességért felelős fehérjékre: helyreállítja, valamint megakadályozza a további glikációt.
Napról napra segít bőre rugalmasságának megerősítésében. Természetes titka, az Illatos Sásliliom 12 aktív koncentrátumot tartalmaz, mely célzottan hat a bőrben lévő feszességet nyújtó proteinekre. Friss textúrája az Ylang Ylang és jázmin jegyekkel felébreszti érzékeit és kitűnő érzékiességet biztosít. 93,8%-ban természetes összetevőket tartalmaz.

Az első használattól arcvonásai kipihentebbek. Éjszakáról éjszakára bőre feszesebb. Arcbőre, nyaka és dekoltázsa tónusos. Bőre újra élettel teli és a ráncok halványodnak.
Alkalmazza este arcán, nyakán és dekoltázsán.
Parabénmentes. Nem komedogén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!