A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
9.844 Ft (7.751 Ft + ÁFA)
Menny.:db

EUCERIN HYALURON-FILLER RÁNCFELTÖLTŐ SZÍNEZETT NAPPALI CC KRÉM VILÁGOS ÁRNYALAT 50ML

Ár:
9.844 Ft (7.751 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az öregedésgátláson túl: ráncfeltöltés azonnali bőr színkorrekcióval.

Ráncfeltöltő nappali krém pigmentekkel, melyek egyenletessé teszik a világos árnyalatú bőr színét és sugárzóvá teszik az arcbőrt.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 196,88 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Beiersdorf Kft.

Leírás és Paraméterek

A CC krémek egyenletessé teszik az arcbőrt. Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali színezett CC krém azonban többet nyújt a bőrszín korrekciójánál: hatékony ráncfeltöltést is biztosít.

 

Ráncfeltöltés: A formula egyaránt tartalmaz magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsavat, és ezzel a ráncok eredetére hat, a bioaktív glicin szaponin pedig fokozza a bőr saját ráncfeltöltő hialuronsavainak termelődését. A 15-ös faktorú fényvédelem az UVA-védelemmel együtt hatékonyan megelőzi az idő előtti öregedést, valamint azt, hogy a már meglevő ráncok az UV-sugárzás hatására elmélyüljenek.

 

Arcszínkorrekció: A világos színű pigmentek egyenletessé teszik az arcbőr árnyalatát és ezáltal azonnal javíthatnak az arcképen. Az egyenletes és sima fedés kitűnő feltételeket teremt az alapozó használatához (amennyiben szükség van további fedésre), valamint a sminkeléshez.

 

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém medium árnyalatának nem-zsíros textúrája eloszlik a bőrön és a szokásos hidratáló krém helyett, vagy azzal együtt is használható. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy minden bőrtípuson alkalmazható.

Ajánlott korosztály 35-50 éves korig
Márka Eucerin

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!