A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
5.555 Ft (4.374 Ft + ÁFA)
Menny.:db

FEMIBION 0 BABATERVEZÉS 28X

Ár:
5.555 Ft (4.374 Ft + ÁFA)
Kiszerelés
28 DB
Menny.:db

A Femibion Babatervezés egy 7 összetevőből álló speciálisan a tervezés időszakára kialakított étrend-kiegészítő, melynek legfontosabb összetevője - az 5 vitaminon és jódon felül – a Folátbomba (Metafolin® és folsav), mellyel biztosíthatod a szükséges folátmennyiséget a babaváráshoz.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 198,39 Ft/DB
Elérhetőség: 1
Várható szállítás: április 01.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Merck Kft.

Leírás és Paraméterek

Adagolás
Naponta egy tablettát a főétkezés során hideg folyadékkal ajánlott bevenni, mely kiegészíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

További információ:
A Femibion Babatervezés nemcsak folsavat, hanem Metafolin® -t is tartalmaz – a Merck által fejlesztett és szabadalmaztatott folát forma,- mely a folsavval ellentétben a szervezet számára közvetlenül hasznosítható.

Javasolt, hogy a nők napi 400 μg kiegészítő folsavat szedjenek legalább a fogantatás előtti 1 hónapban és utána 3 hónapon keresztül*.

Amennyiben pozitív a terhességi teszt eredménye, javasoljuk, hogy válts a Femibion1 – korai várandósság készítményre, mely további 5 speciálisan kiválasztott összetevőt tartalmaz igazodva az első trimeszterben a szervezet igényeihez: B1- vitamin; C-vitamin; Biotin; Niacin és Pantoténsav. 

*A Femibion termékek étrend-kiegészítők, melyek nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A kiegészítő folsav bevitel növeli az anya folátszintjét. Az alacsony anyai folátszint az egyik kockázati tényezője egyéb, például örökletes, tényezők mellett a velőcső-záródási rendellenesség kialakulásának a magzatban. Ezért javasolt, hogy a nők napi 400 μg kiegészítő folsavat szedjenek legalább a fogantatás előtti 1 hónapban és utána 3 hónapon keresztül. Az egyik kockázati tényező minimálisra csökkentése még nem biztos, hogy garantálja a kedvező hatást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!