A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-04-04

LXR JUNIOR MULTIVITAMIN KOMPLEX GRANULÁTUM 30X

Ár:
4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-04-04

Vas és Omega-3 zsírsavak pótlása multivitamin kombinációban!
A gyermekek körében alkalmazott három leggyakoribb étrend-kiegészítő típus egyetlen készítményben. Szerves vas és telítetlen zsírsavak pótlása ideális vitamin és nyomelem összetételben!

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 140,00 Ft/DB

Leírás és Paraméterek

Az LXR termékcsalád gyermekek számára fejlesztett készítményekkel bővült LXR Junior néven.

Gyermekeink étrend-kiegészítői esetén fontos, hogy a gyermekek szívesen fogyasszák azokat és jól együttműködjenek a szülővel. Az LXR Junior esetében szájban oldódó ízesített granulátum formulában sikerült a gyermekek számára könnyen lenyelhető készítményeket kialakítani.
A készítményeket gyermekorvosi konzultációk alapján, a nagyfokú hatékonyság és biztonságosság jegyében, a lehető legkevesebb mesterséges segédanyag használatának szándékával fejlesztettük ki. Gyártásuk szigorú minőségbiztosítási kontroll alatt áll.

A készítményekben alkalmazott hatóanyag mennyiségek a gyermekek minden korosztályában, sőt felnőttek esetében is hatékony adagokat képviselnek. Egyedi hatóanyag-összetételeink akár 4-5 féle különböző termék hatását egyesítik egyetlen készítményben. Napi egyszeri adagolási gyakoriság mellett az egymást támogató hatóanyagok így nem csak a hatékonyság, de a költséghatékonyság vonatkozásában is kiemelkednek. Készítményeink összetett hatásértéke a gyermekek együttműködési szándékát is javítja, mivel a szülőnek nem kell vitáznia a gyermekkel többféle különböző készítmény egyidejű bevételéről. Az LXR Junior készítmények adott témakörben egy kiszerelésben biztosítják a leggyakrabban egymás mellett alkalmazott terméktípusok hatóanyagait.

Az LXR JUNIOR MULTIVITAMIN +VAS +OMEGA-3 KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény nevében és összetételében is túlmutat a pusztán átfogó multivitamin jellegen. Egy készítményben képviseli a gyermekek körében felmerülő 3 leggyakoribb étrendi kiegészítést igénylő kategóriát: a vitaminok és nyomelemek, valamint a vas pótlását, illetve az omega-3 zsírsavak bevitelét.
A vasat jól hasznosuló szerves vegyületformában (vas-fumarát) tartalmazza, mely kíméletesebb a gyomorral és a béltraktussal, mint a szervetlen vasvegyületek. A telítetlen omega-3 zsírsavakat a készítmény halolaj por formában tartalmazza. A granulátum kiszerelés azon gyermekek számára is könnyen fogyasztható, akik nem tudják, illetve nem akarják lenyelni a lágyzselatin halolaj kapszulákat.

Hatóanyagok mennyisége:

Hatóanyagok 1 tasakban NRV %
A-vitamin 600 mcg 75 %
Biotin 30 mcg 60 %
B1-vitamin 1,2 mg 109 %
B2-vitamin 1,4 mg 100 %
B3-vitamin 13 mg 81 %
B5-vitamin 4 mg 67 %
B6-vitamin 1,3 mg 93 %
B12-vitamin 1,5 mcg 60 %
C-vitamin 80 mg 100 %
D3-vitamin 10 mcg (400 NE) 200 %
E-vitamin 12 mg 100 %
Folsav 150 mcg 75 %
K1-vitamin 25 mcg 33 %
Cink 7 mg 70 %
Kalcium 150 mg 19 %
Króm 30 mcg 75 %
Magnézium 75 mg 20 %
Mangán 2 mg 100 %
Molibdén 50 mcg 100 %
Réz 350 mcg 35 %
Szelén 30 mcg 55 %
Vas 15 mg 107 %
Omega-3 zsírsav tartalmú halolaj por
(DHA 20 %)
(EPA 4 %)
200 mg
(40 mg)
(8 mg)
Omega-3 zsírsav tartalmú halolaj por
(EPA 10 %)
(DHA 5 %)
200 mg
(20 mg)
(10 mg)

NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.

Hatóanyagok jellemzői:

A-vitamin: Az A-vitamin részt vesz a megfelelő, normál vasanyagcserében. Hozzájárul a normál látás, valamint a nyálkahártyák és a bőr normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez.

Biotin: A biotin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Hozzájárul a haj, a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.

B1-vitamin: A B1-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer és a szív megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

B2-vitamin: A B2-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és hozzájárul a normál vasanyagcseréhez. Hozzájárul a nyálkahártyák, a bőr és a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához, a normál látás fenntartásához és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Hozzájárul az az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

B3-vitamin: A B3 vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban, hozzájárul a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.

B5-vitamin: A B5-vitamin részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban, hozzájárul a szteroid hormonok, a D-vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál mentális teljesítményhez.

B6-vitamin: A B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban, valamint a normál cisztein-, fehérje- és glikogén anyagcserében. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez és a hormonális aktivitás szabályozásához.

B12-vitamin: A B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban, szerepet játszik a sejtosztódásban. Hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez és az immunrendszer normál működéséhez. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

C-vitamin: A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a fogak és a fogíny normál állapotának, valamint az erek, a porcok és a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához, és a normál csontozat fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához és fokozza a vas felszívódását.

D3-vitamin: A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, szerepet játszik a sejtosztódásban. Hozzájárul az egészséges csontozat és a normál fogazat, valamint az egészséges izomfunkció fenntartásához.

E-vitamin: Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Folsav: A folsav hozzájárul a normál vérképződéshez, a normál homocisztein-anyagcseréhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, szerepet játszik a sejtosztódásban. Részt vesz a normál aminosav-szintézisben, valamint a terhesség alatt az anyai szövetek növekedésében.

K1-vitamin: A K1-vitamin részt vesz a normál véralvadásban és a normál csontozat fenntartásában.

Cink: A cink hozzájárul a normál csontozat, látás és szellemi működés fenntartásához, a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához. Hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és a normál DNS-szintézishez. A cink részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában, a normál szénhidrát-anyagcserében, a makrotápanyagok, a zsírsavak és az A-vitamin normál anyagcseréjében. Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, a normál fehérjeszintézisben és a sejtosztódásban.

Kalcium: A kalcium szükséges a normál csontozat és a normál fogazat fenntartásához, hozzájárul a normál izomműködéshez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál ingerületátvitelben és a normál véralvadási folyamatokban. A kalcium hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez, szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában.

Króm: A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Magnézium: A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez. Hozzájárul a normál izomműködéshez, az az elektrolit-egyensúly, valamint a normál pszichológiai funkció és a normál fogazat fenntartásához. Részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, szerepet játszik a sejtosztódásban és a normál fehérjeszintézisben.

Mangán: A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, a normál kötőszövet-képződéshez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

Molibdén: A molibdén hozzájárul a kéntartalmú aminosavak normál anyagcseréjéhez.

Réz: A réz hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, a haj és a bőr normál pigmentációjához. Részt vesz a szervezetben a normál vasszállításban, a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában.

Szelén: A szelén hozzájárul a haj és a körmök normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéshez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Részt vesz a normál spermaképződésben.

Vas: A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és a normál oxigénszállításban, szerepet játszik a sejtosztódásban.

Halolaj por: Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.

Alkalmazás:

Az LXR JUNIOR MULTIVITAMIN +VAS +OMEGA-3 KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény szokásos adagja gyermekek számára, 3 éves kortól napi 1 tasak granulátum, felnőttek számára napi 1 tasak.

Miért válassza ezt a készítményt?

  • Magyar gyógyszerészek által kifejlesztett, egyedülálló receptúra szerint készül.
  • Magasabb dózisú és egymás hatását fokozó hatóanyagokból tevődik össze.
  • Magyarországon, GMP minősített, gyógyszergyártásra alkalmas üzemben készül.
  • A gyártás folyamata minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.
  • A készítmény analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi akkreditált laborban végzik.
  • Kizárólag gyógyszertárakban, a gyógyszerész szakmai támogatásával kerül forgalomba.

Figyelmeztetések:

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!