GYNTIMA PROBIOTICA FORTE HÜVELYKÚP

A hatékonyság növelése érdekében a Probiotica Forte hüvelykúp antiszeptikus teafaolajat tartalmaz, amely jelentős baktérium és  gombaölő hatású, megszünteti a hüvelyfolyást és az égető érzést, valamint csökkenti a kellemetlen viszketést.  


A Probiotica Forte a vaginális flórában található laktobacilusok számára táptalajt képez és biztosítja optimális szaporodásukat. Ezek a természetes tejkultúrák védenek a káros baktériumok és fertőzések ellen, valamint biztosítják a hüvely természetes biológiai egyensúlyát. A hüvelykúp természetes alapanyagokból készült termék, a szervezetre ártalmas anyagot nem tartalmaz.

Szállítási módok

Fizetési módok

Elérhetőség: 1
Várható szállítás: június 19.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Kiszerelés
10 DB
4.739 Ft (3.731 Ft + ÁFA)
Menny.:db
GYNTIMA PROBIOTICA FORTE HÜVELYKÚP
4.739 Ft (3.731 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A hüvelykúp használata az alábbi esetekben javasolt:

antibiotikumok vagy más baktériumölő készítmények szedése során, illetve, ha hüvelyfertőtlenítőszerek alkalmazásakor megsértjük a természetes hüvelyflórát  
hüvelyfolyásnál, hormonális fogamzásgátlók szedésekor, valamint méhen belül elhelyezett fogamzásgátló eszközök alkalmazása során,
közfürdők, uszodák látogatása után, 


nemi érintkezés után kialakuló hüvelyfolyásnál, ismeretlen eredetű hüvelyfolyásoknál , vagy a fertőzéses folyások enyhébb formáinál, kizárólag abban az esetben, ha még nem indokolt gyógyszeres kezelés.

Naponta egyszer, lehetőleg este, lefekvés előtt az esti tisztálkodás után. A kezelés időtartama tartson legalább 10 napon keresztül.

Megelőzésképpeen, használja a terméket hosszútávon, hetente legalább kétszer.

CANESTEN KOMBI UNO 500MG HÜVELYTABLETTA ÉS KRÉM 20G

3.923 Ft
Kívánságlistára teszem

PROTEXIN GYNOPHILUS HÜVELYKAPSZULA 14X

4.790 Ft
Kívánságlistára teszem

GYNTIMA MENOPAUSA HÜVELYKÚP 10X

4.606 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!