A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
3.759 Ft (2.960 Ft + ÁFA)
Menny.:db

HERBALMED MEDICAL GYÓGYNÖVÉNY-KIVONATOKAT TARTALMAZÓ PASZTILLA 20X

Ár:
3.759 Ft (2.960 Ft + ÁFA)
Kiszerelés
20 DB
Menny.:db

A pasztilla izlandi zuzmó, szemvidító fű és mályva kivonatok kombinációjával biztosítja hármas hatását:

  • gyorsan enyhíti a torokfájást, elősegíti a nyelést
  • csillapítja a köhögési ingert
  • lokális gyulladáscsökkentő hatású

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 187,95 Ft/DB
Elérhetőség: 19
Várható szállítás: április 01.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

A pasztilla gyógynövények-kivonatok kombinációja, melyek a koncentráció és az egyes komponensek kölcsönösen támogató hatása révén kiemelkedő hatékonyságot biztosítanak a természetes gyógycukorkák között.

A hatóanyagok a torok nyálkahártyájának felületén védőréteget képeznek, mely védi a nyálkahártyát a kórokozóktól, antioxidáns hatásúak, nyugtatják az irritált torkot és aktiválják a természetes gyulladáscsökkentő, regeneráló mechanizmusokat. Lokálisan csillapítják az torokban fellépő égő érzést és fájdalmat, csillapítják a köhögést, és a tisztítják a felső légutakat.

Összetevők:
izlandi zuzmó-kivonat 100mg, szemvidító fű-kivonat 20mg, mályva-kivonat 20mg, C-vitamin 30mg, segédanyagok: glükóz-szirup, méz, mentol, fenyőolaj, szibériai fenyőolaj, ánizsolaj, csalán-kivonat, természetes aroma: ananász-, narancs-aroma, citromsav (E330), víz, színezékek: réz-komplex, klorofill (E141), kurkumin (E100).

Adagolás
2-3 óránként szopogasson el a szájban 1 pasztillát, amíg teljesen fel nem oldódik. Ne rágja szét vagy nyelje le. A napi adag ne haladja meg a 10 pasztillát. Gyermekeknek 3-12 éves kor között naponta maximum 5 pasztilla ajánlott.
Kizárólag olyan a gyerekeknél alkalmazzuk, akik biztonságosan tudják elszopogatni a pasztillákat. Várandós és szoptató nők is használhatják a terméket. Amennyiben a panaszok egy hét elteltével nem csökkennek vagy tovább erősödnek, forduljon kezelőorvosához.

Figyelmeztetések
A terméket ne használja bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén. Ne alkalmazza a minőség megőrzési időszak lejárta után. Tartsa távol a gyermekektől! A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Várandósság és szoptatás ideje alatti alkalmazhatóság
Terhes és szoptatós kismamák is fogyaszthatják.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!