HERBALMED MEDICAL GYÓGYNÖVÉNY-KIVONATOKAT TARTALMAZÓ PASZTILLA 20X

A pasztilla izlandi zuzmó, szemvidító fű és mályva kivonatok kombinációjával biztosítja hármas hatását:

  • gyorsan enyhíti a torokfájást, elősegíti a nyelést
  • csillapítja a köhögési ingert
  • lokális gyulladáscsökkentő hatású

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 201,85 Ft/DB
Elérhetőség: 19
Várható szállítás: július 31.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Kiszerelés
20 DB
4.037 Ft (3.179 Ft + ÁFA)
Menny.:db
HERBALMED MEDICAL GYÓGYNÖVÉNY-KIVONATOKAT TARTALMAZÓ PASZTILLA 20X
4.037 Ft (3.179 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A pasztilla gyógynövények-kivonatok kombinációja, melyek a koncentráció és az egyes komponensek kölcsönösen támogató hatása révén kiemelkedő hatékonyságot biztosítanak a természetes gyógycukorkák között.

A hatóanyagok a torok nyálkahártyájának felületén védőréteget képeznek, mely védi a nyálkahártyát a kórokozóktól, antioxidáns hatásúak, nyugtatják az irritált torkot és aktiválják a természetes gyulladáscsökkentő, regeneráló mechanizmusokat. Lokálisan csillapítják az torokban fellépő égő érzést és fájdalmat, csillapítják a köhögést, és a tisztítják a felső légutakat.

Összetevők:
izlandi zuzmó-kivonat 100mg, szemvidító fű-kivonat 20mg, mályva-kivonat 20mg, C-vitamin 30mg, segédanyagok: glükóz-szirup, méz, mentol, fenyőolaj, szibériai fenyőolaj, ánizsolaj, csalán-kivonat, természetes aroma: ananász-, narancs-aroma, citromsav (E330), víz, színezékek: réz-komplex, klorofill (E141), kurkumin (E100).

Adagolás
2-3 óránként szopogasson el a szájban 1 pasztillát, amíg teljesen fel nem oldódik. Ne rágja szét vagy nyelje le. A napi adag ne haladja meg a 10 pasztillát. Gyermekeknek 3-12 éves kor között naponta maximum 5 pasztilla ajánlott.
Kizárólag olyan a gyerekeknél alkalmazzuk, akik biztonságosan tudják elszopogatni a pasztillákat. Várandós és szoptató nők is használhatják a terméket. Amennyiben a panaszok egy hét elteltével nem csökkennek vagy tovább erősödnek, forduljon kezelőorvosához.

Figyelmeztetések
A terméket ne használja bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén. Ne alkalmazza a minőség megőrzési időszak lejárta után. Tartsa távol a gyermekektől! A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Várandósság és szoptatás ideje alatti alkalmazhatóság
Terhes és szoptatós kismamák is fogyaszthatják.

HERBION BOROSTYÁN 35MG SZOPOGATÓ TABLETTA 24X

3.247 Ft
Kívánságlistára teszem

ROBITUSSIN ANTITUSSICUM SZIRUP 100ML

3.446 Ft
Kívánságlistára teszem

ROBITUSSIN EXPECTORANS SZIRUP 100 ML

3.446 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!