A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
9.699 Ft (7.637 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-07-12

EUCERIN VOLUME-FILLER BŐRFESZESÍTŐ SZÉRUM 30ML

Ár:
9.699 Ft (7.637 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-07-12

A termék aktív hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza. A napi bőrápolás részeként, bőrfeszesítő arcápolókkal együtt alkalmazva, segít hogy bőre ismét feszes, az arc kontúrjai pedig markánsak lehessenek. Ezáltal biztosítja a fiatalosabb megjelenést.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 323,30 Ft/ML
Gyártó: Beiersdorf Kft.

Leírás és Paraméterek

Az Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő szérum egy olyan kiegészítő ápolást nyújtó termék, mely hatékonyan veszi fel a harcot a bőr öregedésének szemmel látható jeleivel szemben. Három aktív hatóanyagot tartalmazó egyedi összetétele felveszi a harcot a bőr megereszkedése, az arc kontúrjainak elmosódása és a bőr feszességének csökkenése ellen. A magnololjavítja a bőr feszességét adó sejtek méretét és növeli ezek számát*. Az oligo-peptidek segítik a kollagéntermelődést*, a hialuronsav pedig javítja a bőr nedvességmegkötő képességét. Az Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő szérum már napi egyszeri használata, bőrfeszesítő arcápolóval együtt, bizonyítottan javítja a bőr feszességét, csökkenti a ráncokat és segít, hogy bőre fiatalosabb megjelenésű lehessen.

*In vitro tanulmányok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!