EUCERIN HYALURON ARCPERMET 150ML

Hialuronsavat és glüko-glicerolt tartalmazó arcpermet, melynek használatával a bőr hidratált, üde és egészségesen ragyogó lesz.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 37,83 Ft/
Elérhetőség: 2
Várható szállítás: október 25.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Beiersdorf Kft.
5.674 Ft (4.468 Ft + ÁFA)
Menny.:db
EUCERIN HYALURON ARCPERMET 150ML
5.674 Ft (4.468 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

 A Hyaluron arcpermet hialuronsav és természetazonos glüko-glicerol kombinációját tartalmazza, amely serkenti a bőr saját vízellátási rendszerét. Ez a formula azonnali és hosszan tartó hidratálást nyújt bőrének és csillapítja a szárazság okozta irritációt. Ha a bőr természetes védőrétege megsérül, akkor a bőr elveszíti nedvességét és kiszárad. A kiszáradt bőr sápadt, feszes és nem tud megküzdeni a külső irritációkkal. Ennek eredménye, hogy a bőr érzékennyé válik. Ezért az intenzív és hosszan tartó hidratálás elengedhetetlen az egészséges és gyönyörű bőrhöz.  A hidratáló összetevőket nem tartalmazó arcpermetek nem képesek megtartani a nedvességet, mivel a tiszta víz gyorsan elpárolog, így a bőr csak még szárazabb és érzékenyebb lesz. A Hyaluron arcpermet serkenti a bőr saját vízellátási rendszerét, egyenletesen osztja el a vizet, megtartja a nedvességet és ragyogóan simává varázsolja a bőrt.   

Használata: permetezzen belőle arcára, nyakára és dekoltázsára 20 cm távolságból, majd várja meg, míg beszívódik. Vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön. 

URIAGE EAU THERMALE HIDRATÁLÓ KOMPAKT PÚDER SPF30 10G

5.669 Ft
Kívánságlistára teszem

NUXE REVE DE MIEL LIPIDPÓTLÓ NAPPALI KREM 50ML

6.110 Ft
Kívánságlistára teszem

DERMEDIC LINUM EMOLIENT NYUGTATÓ HIDRATÁLÓ KRÉM 50ML

5.190 Ft 4.299 Ft
-17%
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!