EUCERIN AQUAPORIN ARCKRÉM SZÁRAZ, ÉRZÉKENY ARCBŐRRE 50ML

Különleges hidratáló, mely intenzív, 24 órás hidratálást nyújt a kiszáradt, érzékeny bőr számára.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 176,54 Ft/ML
Elérhetőség: 1
Várható szállítás: október 25.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Beiersdorf Kft.
8.827 Ft (6.950 Ft + ÁFA)
Menny.:db
EUCERIN AQUAPORIN ARCKRÉM SZÁRAZ, ÉRZÉKENY ARCBŐRRE 50ML
8.827 Ft (6.950 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz bőrre innovatív archidratáló, mely fokozza a bőr saját hidratációs hálózatának működését és a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi.

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és dehidratálttá válik. A dehidratált bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy pedig nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Ezek mikroszkopikus méretű csatornák, melyeken keresztül víz áramlik a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. A formulában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE amellett, hogy korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE száraz bőrre termék selymes állagú, frisstő, gyorsan beszívódik a bőrbe és 24 órás intenzív hidratálást biztosít. Enyhíti a bőrfeszülést és a bőrt simává, rugalmassá teszi. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan használható érzékeny bőrre is, és illatanyag-, valamint parabenmentes.

Márka Eucerin

CERAVE HIDRATÁLÓ ARCKRÉM SPF50 FÉNYVÉDELEMMEL 52ML

8.772 Ft
Kívánságlistára teszem

ADAM KECSKETEJES HIDRATÁLÓ ARCKRÉM SELYEMPROTEINNEL 50ML

8.689 Ft
Kívánságlistára teszem

EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE ARCKRÉM NORMÁL ÉS VEGYES BŐRRE 50ML

9.008 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!