A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
5.301 Ft (4.174 Ft + ÁFA)
Menny.:db

EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE FRISSÍTŐ TESTÁPOLÓ 400ML

Ár:
5.301 Ft (4.174 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Innovatív testápoló, mely intenzív, azonnal érezhető és hosszan tartó hidratálást biztosít.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 13,25 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 03.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Beiersdorf Kft.

Leírás és Paraméterek

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló könnyű állagú testápoló, mely gyorsan beszívódik és intenzív, azonnal érezhető és hosszan tartó hidratálást biztosít.

A bőrnek vízre van szüksége ahhoz, hogy egészséges lehessen. Ahhoz, hogy a bőr jól hidratált legyen, nemcsak a víz mennyisége fontos, hanem az is, hogy milyen hatékonyan oszlik el a sejtek között. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló aktiválja a bőr saját hidratációs hálózatát, így a bőr hozzájut a szükséges nedvesség mennyiséghez.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló kifejlesztése egy Nobel-díjjal jutalmazott tudományos eredményen, az aquaporinok felfedezésén alapul. Az aquaporinok csatornák, melyek a víz áramlását biztosítják a sejtek között. Ez a termék glüko-glicerol hatóanyagot tartalmaz, ami serkenti az új aquaporinok képződését, s ezáltal segíti a nedvességeloszlást a bőrben.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló használata normál bőrre ajánlott, de használható érzékeny bőr esetében is. A bőr puhává, rugalmassá és üde tapintásúvá válik. És hosszú időre ilyen is marad.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!