DERMEDIC HYDRAIN³ KRÉMES ARCTISZTÍTÓ GÉL 200ML

Száraz és vízhiányos bőr kíméletes mindennapi tisztítására. Megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől és eltávolítja a sminket, a bőr friss és tiszta lesz. SLS, SLES mentes formula.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 23,86 Ft/ML
Elérhetőség: 2
Várható szállítás: október 25.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
4.772 Ft (3.757 Ft + ÁFA)
Menny.:db
DERMEDIC HYDRAIN³ KRÉMES ARCTISZTÍTÓ GÉL 200ML
4.772 Ft (3.757 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Száraz és vízhiányos bőr kíméletes tisztítására. Megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől és eltávolítja a sminket, a bőr friss és tiszta lesz.
  • A gyengéd felületaktív összetevők és a termálvíz kíméletesen tisztítja a bőrt.
  • SLS és SLES mentes.
  • Fenntartja a bőr optimális hidratáltságát.
  • A magas olajsav-és lecitin koncentrációjú makadámiaolaj javítja a bőr lipid védelmét, megelőzve így a bőr transzepidermális vízveszteségét (TEWL).
  • A hialuronsav és a tengeri alga a bőr mélyebb rétegeiben tartja a nedvességet megvédve így a bőr kiszáradását. Használata után nem érezhető kellemetlen, feszülő érzet.
  • Nem irritálja a szemet.
  • A Hydrain3 Hialuro dermokozmetikai termékvonal egyik lényeges összetevője a Dermedic temálvíz, mely egy közép-európai, 2.100 méter mélyről származó, a becslések szerint 27.000 éves artézi víz. A víztartó réteg a szennyeződésektől vízzáró kőzetekkel védett, mely szintén hozzájárul a víz sajátos ásványi anyag tartalmához.
  • A Dermedic dermokozmetikumokat a legmagasabb tisztaságú víz felhasználásával állítják elő. A fordított ozmózissal végzett vízkezelésnek köszönhetően a vizet úgy szűrik meg, hogy minden szennyeződést és allergén, irritáló hatású anyagot eltávolítanak. A fordított ozmózissal kezelt víz használata döntő jelentőségű az érzékeny bőr ápolásában.
  • HIPOALLERGÉN DERMOKOZMETIKUM. DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT.

HASZNÁLATA JAVASOLT: érzékeny, száraz vagy nagyon száraz, vízhiányos arcbőr tisztítására, vagy abban az esetben ha a hagyományos arctisztítókat nem tolerálja a bőr.

HASZNÁLATA: kis mennyiségű terméket vigyen fel a nedves bőrre, körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg az arcbőrt, majd öblítse le alaposan.

HATÓANYAGOK: termálvíz, hialuronsav, makadámia olaj, tengeri alga
INCI: Aqua, Decyl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamidoproyl Betaine, Glycerin, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Sodium Hyaluronate, Polyquaternium-7, Styrene/ Acrylates Copolymer, Glycereth-8 Macadamia Seed Oil Esters, Algae Extract, Zinc PCA, Magnesium PCA, Manganese PCA, Calcium PCA, Citric Acid, Parfum ,Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Márka Dermedic
Kiszerelés 200 ML

DERMEDIC HYDRAIN³ MICELLÁS VÍZ H²O 500ML

5.137 Ft
Kívánságlistára teszem

LA ROCHE-POSAY FIZIOLÓGIÁS MICELLÁS ARCTISZTÍTÓ ULTRA ÉRZÉKENY BŐRRE 200ML

5.372 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA 3IN1 ARCTISZTÍTÓ TEJ KAMILLÁVAL ÉS MÉZZEL 200ML

4.042 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!