A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
7.934 Ft (6.247 Ft + ÁFA)
Menny.:db

DERMEDIC REDNESS ÖREGEDÉSGÁTLÓ ÉJSZAKAI KRÉM ROZÁCEÁRA HAJLAMOS BŐRRE 40ML

Ár:
7.934 Ft (6.247 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Éjszakai arcápoló, mely a rosaceaval érintett területen enyhíti a feszességet és a duzzadást, így nyugtató hatással bír a kitágult hajszálerekkel rendelkező bőrön, a kialakuló rosacea első szakaszában is. Minimalizálja az arcon megjelenő bőrpírt és erősíti a hajszálereket  Serkenti a bőrfelszín mikrokeringését és javítja a bőrszínt.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 144,25 Ft/ML
Elérhetőség: 3
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Biogened S.A.

Leírás és Paraméterek

A rosaceás, kipirosodásra hajlamos bőr ránctalanító éjszakai ápolása.
  • Minimalizálja az arcon megjelenő bőrpírt és erősíti a hajszálereket.
  • A Troxerutin megóvja az erek töredezését és további sérülések kialakulását.
  • A rosaceaval érintett területen enyhíti a feszességet és a duzzadást, így nyugtató hatással bír a kitágult hajszálerekkel rendelkező bőrön, a kialakuló rosacea első szakaszában is.
  • Az 1%-os E vitamin koncentráció serkenti a bőrfelszín mikrokeringését és javítja a bőrszínt.
  • Csökkenti a duzzanatot és a bőrpírt - az Arnica Montana segíti a bőr mikrocirkulációját, erősíti és összehúzza a hajszálereket, segíti a gyulladásban levő terület gyógyulási folyamatát.
  • Hosszútávú támogatást nyújt a kapillárisok megfelelő működéséhez - a nanoszóm C vitamin a bőr mélyebb rétegeibe hatol be.
  • Felgyorsítja a kollagén szintézist, megerősíti a hajszálerek falait és antioxidáns tulajdonságokkal bír. Helyreállítja a bőr lipid szerkezetét és javítja a bőr hidratációját.
  • Az olívaolaj,a phytosqualane és az avokádóolaj összetevők tökéletes kombinációját biztosítja, mely a bőrben tartja a nedvességet.
  • A, B, D, E vitaminban, ásványi sókban és szkvalánban gazdag, mely késlelteti a bőr öregedési folyamatait azáltal, hogy megóvja a bőrt a kiszáradástól.
  • HIPOALLERGÉN DERMOKOZMETIKUM TERMÁLVÍZZEL.

HASZNÁLATA JAVASOLT: a rosaceára és kuperózisra hajlamos bőr éjszakai ápolására.

HASZNÁLATA: megtisztított arcbőrre egyenletesen vigye fel, majd hagyja felszívódni.

HATÓANYAGOK: nanoszómás C-vitamin, troxerutin, árnika kivonat, olíva olaj, phytosqualan - squalane, avokádó olaj, E vitamin

ÖSSZETEVŐK: Aqua, C 12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Persea Gratissima Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Arnica Montana Flower Extract, Methylpropanediol, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea Fruit Oil, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Cetearyl Glucoside, Ascorbyl Palmitate, Troxerutin, Squalane, Phosphatidylcholine, Butylene Glycol, Sodium Deoxycholate, Retinyl Palmitate, Citric Acid, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum

Márka Dermedic

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!