A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
9.680 Ft (7.622 Ft + ÁFA)
Menny.:db

CURAPROX BLACK IS WHITE FOGKRÉM 90ML + FOGKEFE

Ár:
9.680 Ft (7.622 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A svájci Curaprox termékcsalád legújabb tagja egy fehérítő hatású fogkrém. A fogak egészségének megőrzése érdekében az elszíneződéseket aktív szén távolítja el, kémiai fehérítés vagy a fogzománc koptatása helyett. A fogkrém az aktív szénnek köszönheti a színét és nevét is: “Black is white”

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 9.680,00 Ft/csomag
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 03.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Sager Pharma Kft.

Leírás és Paraméterek

Hogyan működik?
„Ez egy nagyon régi és bevált módszer”– árulta el Dr. Matthias Mütsch a Curaprox „Black is white” fogkrémek kifejlesztője. Az aktív szén részecskék „mint egy porszívó”, egyszerűen elnyelik a szennyeződéseket és pigment részecskéket. Az aktív szén anélkül távolítja el a szennyeződéseket, hogy koptatná a fogzománcot és semmilyen kémiai fehérítő anyagot nem tartalmaz. Magába szívja az elszíneződést okozó részecskéket, és finoman eltünteti azokat. Különösen a tea, kávé, nikotin és vö- rösbor okozta elszíneződéseket.
 
Optikai hatás
Az aktív szén fehérítő ereje kiegészül egy optikai hatással is: egy kékes filmréteg szűrőként csökkenti a sárgás elszíneződést. Emiatt tűnnek a fogak még fehérebbnek kémiai anyagok használata nélkül. 
 
Kíméletes fehérítő hatás
A legtöbb fehérítő fogkrém olyan koptató hatású abrazív szemcséket tartalmaz, mint például kréta, szilikátok, habkő illetve bentonit, vagy olyan fehérítő kémiai szereket, mint a peroxid. Ezek a fehérítő szerek hatással vannak a fogínyre és a fogzománcra, valamint hátrányosan hatnak a száj nyálkahártyájára. Az abrazív alkotóelemek veszélye abban rejlik, hogy az elszíneződés eltávolítása során roncsolják a fogzománcot is, ennek eredményeképpen a fog egyes területein nagyon elvékonyodhat a zománc. A „Black is white” fogkrémben az RDA érték alacsony, kb. 50. Ez a mérőszám azt mutatja meg, hogy egy fogkrém milyen mértékben koptatja a fogzománcot. A fogkrémek RDA értéke 30 és 200 között mozog.
 
Összetevők

Aktív szén: eltávolítja az elszíneződéseket
Nátrium-fluorid: reminerizálja a sérült fogzománcot
Nátrium-hidroxiapatit: védőréteget képez a fogakon
Enzimek: védenek a fogszuvasodás ellen és segítenek a szájszárazság leküzdésében
RDA 50: alacsony abráziós érték a gyengéd és alapos tisztításért
Prestige Sparkling Blue®: a kékes filmréteg szűrőként csökkenti a sárgás elszíneződést

SLS és triklozán mentes. Fehérítő összetevők nélkül. Nem tartalmaz műanyag részecskéket. Minimális illóanyag tartalommal. Folyamatosan használható, mellékhatások nélkül. Kapható "White is black " verzióban is különlegesen enyhe ízzel.

Márka Curaprox

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!