CLEARBLUE DIGITAL TERHESSÉGI TESZT HÉTSZÁMLÁLÓVAL

A hétszámlálóval ellátott Clearblue Digital terhességi teszt az első és egyetlen olyan teszt, amely olyan pontosan állapítja meg a teherbe esés idejét mint az ultrahangvizsgálat.** A tesztbe épített Smart Dual Sensor™ nem csak azt mutatja meg, hogy Ön „Terhes” (+) vagy „Nem terhes” (–), hanem azt is, hogy mennyire előrehaladott a terhessége.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 4.376,00 Ft/DB
Elérhetőség: 4
Várható szállítás: július 24.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
4.376 Ft (4.168 Ft + ÁFA)
Menny.:db
CLEARBLUE DIGITAL TERHESSÉGI TESZT HÉTSZÁMLÁLÓVAL
4.376 Ft (4.168 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Nagyon megbízható... Megmutatja, hogy Ön hány hetes terhes

Ez olyan, mintha két teszt lenne egyben – először az esedékes menstruáció napjától kezdve több mint 99%-os pontossággal kimutatja, jelen van-e a terhességi hormon, ha pedig Ön terhes, azt IS megmutatja, hány hét – 1–2, 2–3, vagy 3-nál több (3+) hét – telt el a fogamzás óta. A hétszámláló 93%-os pontossággal állapítja meg, hogy Ön mikor esett teherbe.

Akár 5 nappal a menstruáció esedékessége előtt is használható.

A teszt olyan érzékeny, hogy akár a kimaradt menstruáció előtt 5 nappal is elvégezheti a tesztet.*

Félreérthetetlen és világos, digitális eredmények

3A „Terhes” (+) vagy „Nem terhes” (–) eredmény 3 percen belül megjelenik a képernyőn. Ha az eredmény „Terhes” (+), az is megjelenik, hogy mennyi idő telt el a fogamzás óta (1–2, 2–3, vagy 3+ hét).

 * Már a kimaradt menstruáció előtt 5 nappal használható (azaz 4 nappal az esedékes menstruáció előtt). Laborvizsgálatok során a terhes eredmények 98%-át az esedékes menstruáció előtti napon, 97%-át pedig 2 nappal azt megelőzően mutatták ki. Az esedékes menstruáció előtt 3 nappal 90%, 4 nappal előtte pedig 65% mutatták ki a „terhes” eredményt.
** A „terhességi hetek” számára vonatkozó eredmények 97%-ban megegyeztek a későbbi, dátumot megállapító ultrahangos vizsgálat eredményével. Mindez 187 nő teszteredményének és ultrahangvizsgálatának összevetésén alapul, akiknél a fogamzás óta eltelt hetek száma 1–2, 2–3 vagy 3+ volt.

CLEARBLUE TERHESSÉGI TESZT RENDKÍVÜL KORAI

3.284 Ft
Kívánságlistára teszem

CLEARBLUE TERHESSEGI TESZT GYORS EREDMÉNY

2.550 Ft
Kívánságlistára teszem

GABRIEL TERHESSÉGI GYORSTESZT 1X

1.221 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!