A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
2.743 Ft (2.160 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-27

CETAPHIL TISZTÍTÓ OLDAT 200ML

Ár:
2.743 Ft (2.160 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-27

A Cetaphil tisztító oldat gyengéd, szappanmentes, bőrgyógyászok által minden bőrtípusra, különösen száraz és érzékeny bőrre javasolt bőrlemosó. Alaposan és kíméletesen tisztít, eltávolítja a sminket és egyéb szennyeződéseket. Megakadályozza a bőr kiszáradását, megnyugtatja és bársonyossá teszi a bőrt. Az agresszív tisztító összetevőket tartalmazó szappanokkal ellentétben illatmentes és nem irritálja a bőrt, hanem megóvja annak természetes védőrétegét, és hozzájárul az egészséges pH-érték fenntartásához.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 13,71 Ft/ML

Leírás és Paraméterek

A mindennapos bőrápolás során igen jól használható száraz, érzékeny vagy akár irritált bőrön is. Mitesszerképződést megelőző összetétele miatt nem tömíti el a pórusokat.

Javasolt:

  • valamennyi bőrtípusra, a babák bőrére is,
  • száraz és érzékeny bőrre,
  • problémás bőr tisztítására, bőrgyógyászati kezelések utáni bőrápolásra.

Használati utasítás:
A Cetaphil tisztító oldat vízzel vagy víz nélkül egyaránt használható, ennélfogva elkerülhető, hogy szárítson vagy irritáljon. Vigye fel bőrére a tisztító oldatot és gyengéden masszírozza be.
Víz nélkül: A felesleges lemosót puha kendővel vagy vattapárnával törölje le.
Vízzel: Öblítse le, majd puha törölközővel gyengéden törölje szárazra.

Figyelmeztetés:
Ne használja pelenkával fedett bőrfelületen, vagy öblítse le, ha 3 évnél fiatalabb gyermekek pelenkával fedett bőrfelületén alkalmazza.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!