A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
5.227 Ft (4.116 Ft + ÁFA)
Menny.:db

CERAVE HIDRATÁLÓ KRÉM 177G

Ár:
5.227 Ft (4.116 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Hidratáló krém a bőr védőrétegének támogatásáért
A sérült bőrbarrier a bőr kiszáradásához és viszketéséhez vezethet – és ronthat az olyan bőrbetegségek állapotán, mint az ekcéma vagy a pszoriázis. Egy hidratáló krém, hialuronsav vagy ceramid tartalmának köszönhetően - amelyek nedvességgel töltik fel a bőr védőrétegét - segíthet támogatni a bőr természetes védőrétegét.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 29,53 Ft/G
Elérhetőség: 2
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

A CeraVe hidratáló krém hatékonyan hidratál és segít támogatni a bőr védőrétegét is. Ez a gazdag, nem zsíros, gyorsan beszívódó hidratáló krém, amelyet bőrgyógyászokkal együttműködve kifejlesztettek ki, ideális az arc és a test száraz és nagyon száraz bőrére. MVE Technológiájának köszönhetően fokozatosan szabadítja fel a nap során a hialuronsavat és három alapvető ceramidot. Ez az olaj- és illatmentes, érzékeny bőrre is megfelelő, ceramidos krém segít a bőrnek megtartani a nedvességet, miközben javítja a megjelenését és érzetét is.
Az arc és a test száraz és nagyon száraz bőrére
MVE Technológia: ez a szabadalmazott kibocsátó rendszer folyamatosan szabadítja fel a hidratáló összetevőket, az akár egész napos hidratálásért 
Ceramidok: alapvető fontosságúak a bőr szépsége szempontjából - támogatják a bőr természetes védőrétegét
Hialuronsav: ez az összetevő segít megtartani a nedvességet a bőrfelszínben 
Nem komedogén, hipoallergén, illatmentes és érzékeny bőrre is megfelelő
Bőrgyógyászokkal együttműködésben kifejlesztve
Márka Cerave

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!