APIVITA FÉNYT ADÓ ÉS REVITALIZÁLÓ HAJKONDÍCIONÁLÓ 150ML

Visszaadja a haj fényét, ragyogását, vitalitását. Javítja a károsodásokat, hidratál, erősít és véd

Minden hajtípusra

Naranccsal & mézzel

97% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ Visszaadja a haj fényét, ragyogását, vitalitását. Javítja a károsodásokat, hidratál, erősít és véd

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 40,91 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: augusztus 01.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Dermocosmetic Hungary Kft.
6.136 Ft (4.831 Ft + ÁFA)
Menny.:db
APIVITA FÉNYT ADÓ ÉS REVITALIZÁLÓ HAJKONDÍCIONÁLÓ 150ML
6.136 Ft (4.831 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Revitalizáló hatóanyagokban gazdag formulája a kakukkfűméz és narancs illóolaj kombinációjának köszönhetően regenerálja, erősíti a hajat és visszaadja fényét, ragyogást, vitalitását. Vitaminokban, antioxidáns görög hegyi tea kivonatban, olívaolajban és levendula kivonatban gazdag összetétele rugalmasságot, puhaságot biztosít a hajnak, megőrzi a haj természetes hidratáltságát és védi a korai öregedéstől. Az APISHIELD HS komplex védi a hajat a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától, továbbá megakadályozza a hajvégek töredezését. Formulájában rozmaringból készült infuzum helyettesíti a vizet, mely revitalizálja, erősíti a hajat és hatékony haj anti-aging megoldást is kínál. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, butilén-glikolt, PEG-t, fenoxietanolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

APIVITA Innováció
APISHIELD HS növényi komplex
Az APISHIELD HS növényi komplex védi a hajat és a fejbőrt a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától és megelőzi a hajvégek töredezését. 7 ritka oligoszacharidból valamint hegyvidéki gyapot, prebiotikus oligoszacharid és arginin kombinációjából állítják elő.

Természetes infuzum alap
A kozmetikumok alap összetételükben nagy arányban tartalmaznak vizet. Az APIVITA termékeiben antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag természetes infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti a vizet. Ez a termék organikus rozmaring infuzumot tartalmaz, mely hatékony haj anti-aging összetevő, ugyanakkor egyedülálló módon revitalizálja és erősíti a hajat. Az egyes termékek számára kiválasztott infuzumok hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.
Márka Apivita
Kiszerelés 150 ML

APIVITA HIDRATÁLÓ HAJKONDÍCIONÁLÓ MINDEN HAJTÍPUSRA 150ML

6.134 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA SAMPON ZSÍROS HAJTŐRE ÉS SZÁRAZ HAJVÉGRE 250ML

6.134 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA HAJKONDÍCIONÁLÓ GYAKORI HAJMOSÁSHOZ 150ML

6.134 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!