A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
3.993 Ft
3.194 Ft (2.515 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2024. 03. 01. - 2024. 04. 01., vagy a készlet erejéig
Menny.:db

APIVITA SAMPON ZSÍROS KORPA ELLEN 250ML

Ár:
3.993 Ft
3.194 Ft (2.515 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2024. 03. 01. - 2024. 04. 01., vagy a készlet erejéig
Menny.:db

Gátolja a korpásodás okait és tüneteit, szabályozza a faggyúképződést, enyhíti a viszketést

Fehér fűz kivonattal & propolisszal

88% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 12,78 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Dermocosmetic Hungary Kft.

Leírás és Paraméterek

Klinikai vizsgálatokkal igazolt hatás a hajgyökerektől a hajvégekig. Természetes szalicilsavban gazdag fehér fűz, zellermag és propolisz kivonatok kombinációjának köszönhetően megtisztítja a fejbőrt az elhalt hámsejtektől, gátolja a tünetek fő okát - a Malassezia gomba túlszaporodását, segít helyreállítani a fejbőr egyensúlyát, és egészséges flóráját, ezáltal hatékonyan küzd a zsíros korpa és annak okai ellen, ugyanakkor megakadályozza kiújulását. Zeller, levendula és görög kakukkfű kivonattal és cédrus és geránium illóolajokkal szabályozza a faggyúképződést és enyhíti az irritációt, a viszketést. Orvosi szappanfűben gazdag, lágy tisztító összetétele és a növényi APISHIELD HS komplex a fejbőr fiziológiáját tiszteletben tartva, szárítás nélkül tisztít, segít védeni a fejbőr egészséges flóráját és a hajat a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától. Formulájában antioxidánsokban is gazdag organikus rozmaringból készült infuzum helyettesíti a vizet, mely revitalizálja és erősíti a hajat.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

APIVITA Innováció
Természetes infuzum alap
A kozmetikumok alap összetételükben nagy arányban tartalmaznak vizet. Az APIVITA termékeiben antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag természetes infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti a vizet. Ez a termék organikus rozmaring infuzumot tartalmaz, mely hatékony haj anti-aging összetevő, ugyanakkor egyedülálló módon revitalizálja és erősíti a hajat. Az egyes termékek számára kiválasztott infuzumok hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.

Antimikrobális propolisz kivonat
A flavonoidoknak és a terpéneknek köszönhetően antimikrobális hatással rendelkezik, védi a fejbőrt és segít fenntartani az egészséges bőrflórát, hozzájárulva a haj egészséges növekedéséhez.

APISHIELD HS növényi komplex
Az APISHIELD HS növényi komplex védi a hajat és a fejbőrt a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától és megelőzi a hajvégek töredezését. 7 ritka oligoszacharidból valamint hegyvidéki gyapot, prebiotikus oligoszacharid és arginin kombinációjából állítják elő.

Zellermag kivonat
A zellermag természetes kivonatában található Senkyunolide A titráló aktív molekula segít helyreállítani a zsíros vagy száraz korpás fejbőr egyensúlyát és egészséges flóráját, mivel jelentősen lelassítja a korpásodás egyik fő okozójának a Malassezia furfur gombának a túlszaporodást.
Márka Apivita
Kiszerelés 250 ML

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!