APIVITA SAMPON ÉRZÉKENY FEJBŐRRE 250ML

Nyugtatja és hidratálja az érzékeny fejbőrt

Levendulával & mézzel

93% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 15,65 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: augusztus 01.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Dermocosmetic Hungary Kft.
3.913 Ft (3.081 Ft + ÁFA)
Menny.:db
APIVITA SAMPON ÉRZÉKENY FEJBŐRRE 250ML
3.913 Ft (3.081 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Orvosi szappanfűben gazdag, SZULFÁTMENTES, lágy tisztító összetételének és a növényi APISHIELD HS komplexnek köszönhetően a fejbőr fiziológiáját tiszteletben tartva, szárítás nélkül tisztít, és segít védeni a fejbőr egészséges flóráját és a hajat a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától. Nyugtató hatású fügekaktusz, körömvirág és kamilla kivonatokban gazdag összetétele segít enyhíteni az irritációkat és a viszketést. Méztartalma hidratál, táplál és segít helyreállítani a fejbőr egyensúlyi állapotát. Organikus levendula, kamilla és cédrus illóolajokkal nyugtatja az érzékeny fejbőrt. Formulájában egy antioxidánsokban gazdag organikus rozmaring infuzum helyettesíti a vizet, mely revitalizálja, erősíti a hajat és hatékony haj-anti-aging megoldást is kínál. Az APIVITA bőrápoló termékeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Hatása klinikai vizsgálatokkal igazolt.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

APIVITA Innováció
APISHIELD HS növényi komplex
Az APISHIELD HS növényi komplex védi a hajat és a fejbőrt a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától és megelőzi a hajvégek töredezését. 7 ritka oligoszacharidból valamint hegyvidéki gyapot, prebiotikus oligoszacharid és arginin kombinációjából állítják elő.

Természetes infuzum alap
A kozmetikumok alap összetételükben nagy arányban tartalmaznak vizet. Az APIVITA termékeiben antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag természetes infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti a vizet. Ez a termék organikus rozmaring infuzumot tartalmaz, mely hatékony haj anti-aging összetevő, ugyanakkor egyedülálló módon revitalizálja és erősíti a hajat. Az egyes termékek számára kiválasztott infuzumok hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.
Márka Apivita
Kiszerelés 250 ML

VICHY DERCOS NYUGTATÓ HATÁSÚ SAMPON 200ML

3.471 Ft
Kívánságlistára teszem

DERMEDIC LINUM EMOLIENT BABY TISZTÍTÓ GÉL TESTRE ÉS HAJRA 200ML

4.356 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA EXPRESS HIDRATÁLÓ HAJMASZK 20ML

3.132 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!